Home / Stoiximan Super League / Ντέμης: «Καλύτερος φέτος ο Παναθηναϊκός – Δεν μου κάνει εντύπωση η απόδοση του Μπερνάρ»

Ντέμης: «Καλύτερος φέτος ο Παναθηναϊκός – Δεν μου κάνει εντύπωση η απόδοση του Μπερνάρ»

Το επιβλητικό πέρασμα (0-5) του Παναθηναϊκού από την έδρα του Παναιτωλικού, σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του στη NOVA.

Ο παλαίμαχος άσος στάθηκε στις περισσότερες λύσεις που έχουν φέτος οι «πράσινοι» -κάτι που, όπως εξήγησε, τους κάνει καλύτερους– τονίζοντας πως όταν δεν παίζουν τρομερά και πετυχαίνουν πέντε γκολ, τότε φαίνεται η κατάστασή τους. Υπογράμμισε, δε, ότι η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάνει πρωταθλητισμό 100% και στα ίσα.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε και σε ατομικό επίπεδο, σημειώνοντας ότι δεν του κάνει η εντύπωση του Μπερνάρ (σ.σ. έκανε χατ-τρικ ο Βραζιλιάνος), αφού τον περίμενε καλύτερο φέτος, ενώ εξήρε και το σύνθετο παιχνίδι του Ιωαννίδη.

«Δεν ήταν τόσο σαρωτικός ο Παναθηναϊκός, δεν είχε καλό αντίπαλο. Δεν έχω καταλάβει τι ποδόσφαιρο παίζει ο Παναιτωλικός. Μετά το 1-0 σαν να τελείωσε το ματς. Μετά το 2-0 έκανε άνετα συντήρηση. Δεν μου κάνει εντύπωση η απόδοση του Μπερνάρ, τον περίμενα πολύ καλύτερο φέτος. Πέρυσι είχε όρεξη, αλλά δεν του έβγαινε το ματς. Το παιχνίδι του Ιωαννίδη είναι σύνθετο, δεν είναι προβλέψιμο, χαίρομαι για την εξέλιξή του.

Εύκολη νίκη από τον Παναθηναϊκό, δεν είχε σοβαρό, καλό αντίπαλο. Το κέρδισε όπως ακριβώς ήθελε, κάνοντας συντήρηση ενόψει Βιγιαρεάλ και ΑΕΚ. Διαχειρίστηκε πολύ καλά το ματς. Όταν δεν παίζει τρομερά και βάζει πέντε γκολ, δείχνει την κατάσταση του Παναθηναϊκού. Δεν χρειάστηκε να παίξει στα κόκκινα. Φέτος έχει περισσότερες λύσεις και αυτό τον κάνει καλύτερο. Πλέον, ο Παναθηναϊκός κάνει πρωταθλητισμό 100% και στα ίσα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντέμης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*