Home / Μπάσκετ / NBA / Ντέιβις: «Όλα δείχνουν καλά σύμφωνα με τους γιατρούς, αλλά περιμένουμε και τη μαγνητική»

Ντέιβις: «Όλα δείχνουν καλά σύμφωνα με τους γιατρούς, αλλά περιμένουμε και τη μαγνητική»

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Άντονι Ντέιβις, μετά την ήττα (122-105, 15/2) των Λέικερς από τους Νάγκετς, κατά τη διάρκεια της οποίας υπέστη υποτροπή στο πρόβλημά του στον αχίλλειο και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Ο power forward/center των Πρωταθλητών του NBA τόνισε ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών του -οι οποίοι, βέβαια, δεν μπορούν να αποκλείσουν τίποτα- όλα δείχνουν καλά. Επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι αμφότερες οι πλευρές αναμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

«Θα μάθουμε πολλά από τη μαγνητική, οπότε περιμένω τα αποτελέσματα. Προφανώς οι γιατροί δεν αποκλείουν τίποτα. Λένε πάντως πως όλα δείχνουν καλά, αλλά πρέπει να περιμένουμε τη μαγνητική.

Νομίζω ότι πριν τον αγώνα ένιωσα για πρώτη φορά έπειτα από καιρό ότι είμαι απολύτως υγιής. Δεν ένιωσα πόνο ούτε το πρωί, ούτε το απόγευμα, ούτε στο ζέσταμα. Ένιωσα μια χαρά στο προηγούμενο παιχνίδι με τους Γκρίζλις. Θα φροντίσω λοιπόν γενικά να ακολουθήσω την ίδια αποθεραπεία. Προφανώς θα είμαι λίγο πιο έξυπνος, ίσως αντί για τρεις θεραπείες την ημέρα να κάνω πέντε θεραπείες, προκειμένου να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο AD ανακουφίζοντας σίγουρα τους φίλους των Λέικερς.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν ο Ντέιβις μετράει 22,9 πόντους, 8,6 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ, 1,9 τάπες και 1,4 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Διαβάστε ακόμα:



Καλή εμφάνιση για Ποκουσέφσκι στην G League (video)



Τρομερά καρφώματα Λεμπρόν και Κούζμα στο Top 10



Ξανά νοκ άουτ ο Ντουράντ

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*