Home / Ομάδες / Ντάβιντς: “Άδικη η κριτική σε Νεϊμάρ”

Ντάβιντς: “Άδικη η κριτική σε Νεϊμάρ”

Ο Έντγκαρ Ντάβιντς χαρακτήρισε άδικη την κριτική που ασκήθηκε το τελευταίο διάστημα στον Νεϊμάρ ενώ υποστήριξε πως η Μπαρτσελόνα ξέρει τον τρόπο για να αντέξει την πίεση των Ατλέτικο και Ρεάλ και να κατακτήσει εκείνη τον τίτλο.

Ο Νεϊμάρ έμεινε “άσφαιρος” για έξι συνεχόμενους αγώνες όμως έδωσε την απάντησή τους στους επικριτές του σκοράροντας στα διαδοχικά ματς με Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Σπόρτινγκ Χιχόν και ο Έντγκαρ Ντάβιντς θεωρεί πως όλος αυτός ο ντόρος που έγινε για το ντεφορμάρισμα του Βραζιλιάνου ήταν άκρως υπερβολικός.

“Νομίζω ότι είναι πάντα άδικο αυτό που γίνεται, αλλά αν λέγεσαι Νεϊμάρ ή Μέσι ή Σουάρες, ο κόσμος περιμένει κάθε εβδομάδα από σένα γκολ και εξαιρετικές εμφανίσεις. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να καταλάβουμε πως είναι άνθρωποι.

Έκανε μία φανταστική σεζόν πέρυσι και είναι απολύτως λογικό να έχει μία μικρή αγωνιστική κάμψη αλλά υπάρχουν περιθώρια για αυτόν να τερματίσει εντυπωσιακά τη σεζόν.

Εάν παίζεις για μία τοπ ομάδα όπως ο Άγιαξ ή η Μπαρτσελόνα, ο κόσμος θέλει να σε βλέπει κάθε εβδομαδα να διακρίνεσαι. Οπότε η κριτική θα είναι πάντα εκεί”, τόνισε ο παλαίμαχος άσος των Καταλανών, για να εκφράσει επίσης και την άποψή του για τη μάχη του τίτλου:

“Θα γίνει μάχη αλλά η Μπαρτσελόνα είναι Μπαρτσελόνα και θα έχει πάντα την ευκαιρία για τη νίκη σε κάθε ματς. Έχουν εκπληκτικούς παίκτες και μερικοί από αυτούς έχουν την ικανότητα να κρίνουν έναν αγώνα με μία μόνο ενέργειά τους”.

πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*