Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νιόπλιας: «Ενθαρρυντικά τα πρώτα μηνύματα, αυτά τα ματς μας δυναμώνουν»

Νιόπλιας: «Ενθαρρυντικά τα πρώτα μηνύματα, αυτά τα ματς μας δυναμώνουν»

Ικανοποιημένος μέχρι ενός σημείου έμεινε ο Νίκος Νιόπλιας από τη φιλική αναμέτρηση του ΟΦΗ με τη Φίτεσε, παρά την ήττα με 2-1.

«Είδαμε στην αρχή του παιχνιδιού πόσο έτοιμη είναι η Φίτεσε, αλλά από το πρώτο 20λεπτο και μετά ήμασταν καλύτεροι. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και τα μηνύματα που παίρνουμε είναι πολύ ενθαρρυντικά. Αυτά τα φιλικά μας δυναμώνουν, μας δίνουν αυτοπεποίθηση και μας κάνουν καλό. Να μην ξεχνάμε μάλιστα πως εκείνοι είναι πιο έτοιμοι, καθώς σε λίγο καιρό ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους σε λίγο καιρό. Δεν έχει σημασία το εάν κερδίζαμε ή εάν χάναμε, αλλά η εικόνα έδειξε ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο.

Είχαμε μερικά προβλήματα στην αρχή, η Φίτεσε μας πίεσε έντονα. Χαρακτηριστική ήταν η φάση που βρισκόμασταν στην σέντρα και μόλις έγινε η πρώτη επαφή ήρθαν περίπου 8 παίκτες για να πιέσουν. Μου αρέσει που είχαμε ποιότητα και που δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις. Σιγά σιγά θα ψάχνουμε το καλύτερο. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι σαν οικογενειακά διτέρματα, απλά είναι υψηλού ρυθμού. Είχαν μία γρηγοράδα που εμείς δεν είχαμε, αλλά μέσα στην προετοιμασία θα την αποκτήσουμε», ανέφερε ο 56χρονος τεχνικός στον «Athletic Radio».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*