Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νιόπλιας: «Έτοιμοι όταν πρέπει, ανεβάζει το επίπεδο ο Ντιουσέ»

Νιόπλιας: «Έτοιμοι όταν πρέπει, ανεβάζει το επίπεδο ο Ντιουσέ»

Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 της Εξέλσιορ σε φιλική αναμέτρηση και ο τεχνικός της κρητικής ομάδας Νίκος Νιόπλιας μίλησε στο Athletic Radio μετά το παιχνίδι.

«Ήταν πιο πολύ ένα παιχνίδι προπόνησης για εμάς. Κάναμε μία προπόνηση το πρωί και θέλαμε μία ακόμα, διαφορετικού είδους για το βράδυ. Μία με περισσότερα χιλιόμετρα, αφού παρότι ο αντίπαλος είναι χαμηλότερης κατηγορίας, μας έτρεξε.

Έχουμε λίγους παίκτες λόγω μικροπροβλημάτων της προετοιμασίας. Κάνουμε διάφορες δοκιμές. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στις 15 Αυγούστου, όχι στις 21. Αυτό θέλω να πω στον κόσμο. Αν υλοποιηθούν όλα όσα έχουμε σχεδιάσει, τότε θα είμαστε πανέτοιμοι».

Για τον Ντιουσέ: «Είναι νικητής. Έχει παίξει στο ιταλικό και το γαλλικό πρωτάθλημα, είναι σε καλή ηλικία. Φανταστείτε να έρθουν 4-5 παίκτες με το ίδιο προφίλ, πόσο θα ανεβάσουν την ομάδα».

Για τον Αποστολάκη: «Είναι πολύ καλός από την πρώτη μέρα. Είπα στον κύριο Σαμαρά ότι πρέπει να τον ενσωματώσουμε. Τον ήξερα και από τον Μανώλη Πατεμτζή. Είναι πολύ μικρός, μόλις 17 ετών αλλά παίζει πολύ ώριμα, αν και είναι η πρώτη του προετοιμασία. Θέλει λίγο δύναμη και αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό έρχεται μέσα από τα παιχνίδια. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*