Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Όλο το βάρος στον Ατρόμητο, ζητούμενο η σταθερότητα για Παναθηναϊκό»

Νικολογιάννης: «Όλο το βάρος στον Ατρόμητο, ζητούμενο η σταθερότητα για Παναθηναϊκό»

Σε ρυθμούς Ατρόμητου κινούνται άπαντες πλέον στον Παναθηναϊκό, που μπορεί να έχει στο μυαλό του και την Τρίτη θέση πλέον, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Όλο το βάρος έχει πέσει στον Ατρόμητο, έχει ήδη ξεχαστεί το ματς με την ΑΕΚ. Ήταν ειδικών συνθηκών και θέλει να έχει ανάλογη εικόνα στο Περιστέρι. Τώρα ο Παναθηναϊκός έχει το σκεπτικό να κοιτάζει προς τα πάνω, όχι προς τα κάτω. Η ΑΕΚ έχει ένα ματς λιγότερο, αλλά φαίνεται να είναι σε προβληματική κατάσταση. Ο Ατρόμητος έχει σε φοβερή κατάσταση τον Κουλούρη. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, μου έκανε εντύπωση πως δεν βοηθούσε στην αρχή. Είναι σε καλή ψυχολογία αν και θα είναι κουρασμένος ο Ατρόμητος», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Γιοβάνοβιτς θέλει να αποκτήσει το «τριφύλλι» μια σταθερότητα και όχι να είναι μια κρύο και μια ζέστη, στηριζόμενος στην εμφάνιση της Κυριακής.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης ξεχώρισε ως σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό αυτό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και το προχθεσινό με την ΑΕΚ, όπου ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη και την πήρε σε αμφότερα.

Ενώ σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, επισήμανε ότι μόνο του Μαουρίσιο είναι δεδομένη η επιστροφή, καθώς για τον Βιγιαφάνιες θα πρέπει οι «πράσινοι» να περιμένουν έως την τελευταία στιγμή.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*