Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Το θέμα είναι ο Παναθηναϊκός να πάρει καλύτερους από αυτούς που φεύγουν»

Νικολογιάννης: «Το θέμα είναι ο Παναθηναϊκός να πάρει καλύτερους από αυτούς που φεύγουν»

Στις εξελίξεις με τις υποθέσεις Βέλεθ και Γκατσίνοβιτς αναφέρθηκε στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, τονίζοντας πως ναι μεν Παναθηναϊκός χάνει δύο βασικούς παίκτες αλλά θα κοιτάξει να τους αντικαταστήσει με ισάξιους ή και καλύτερους.

«Να θυμίσω ότι πέρσι το καλοκαίρι ζούσαμε ανάλογες καταστάσεις και μάλιστα υπήρχε αμφισβήτηση στο πρόσωπο του προπονητή, όμως στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι έγιναν σωστά πράγματα και έκανε ένα βήμα παραπάνω η ομάδα», ήταν το σχόλιό του για τις αντιδράσεις στα social media μετά τις εξελίξεις με Βέλεθ και Γκατσίνοβιτς.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Σέρβο άσο, υπογράμμισε: «Είχε γίνει μία συζήτηση μεταξύ διοίκησης και προπονητή, ο οποίος τον έχει φυσικά σε εκτίμηση, αλλά είχε τονίσει ότι είναι υπερβολικό η ομάδα να δώσει 2 εκατ. ευρώ και είπε ότι μπορεί να γίνει κίνηση για κάποιον άλλον καλύτερο, με τα χρήματα που ζητούν οι Γερμανοί».

«Προσωπικά, θεωρώ ότι (ο Γκατσίνοβιτς) είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, θα ήθελα να μείνει στην ομάδα και ήταν ένας παίκτης που από τον Δεκέμβριο και μετά βοήθησε πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου και να κάνει την πορεία στα πλέι οφ. Το θέμα πλέον είναι να δούμε ποιον θα πάρει στη θέση του…», υπογράμμισε.

Σε ό,τι αφορά τον Βέλεθ, τόνισε πως «δεν έχει πάει στο Πήλιο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και σήμερα μάλλον θα τελειώσει το θέμα του. Είχαν γίνει επαφές με τον Βέλεθ, έγινε μία σημαντική πρόταση ανανέωσης τις προηγούμενες μέρες και εκείνος επέμενε να πάει στη Σαουδική Αραβία, και χθες ήρθε μία πρόταση 800.000 ευρώ και σήμερα θα απαντήσει θετικά, με έναν όρο: να πάρει άμεσα τα χρήματα για να δώσει τη συγκατάθεσή του».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*