Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Στοίχημα για όλους οι 10.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού στον Βόλο – Μεγάλη προσοχή»

Νικολογιάννης: «Στοίχημα για όλους οι 10.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού στον Βόλο – Μεγάλη προσοχή»

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον Βόλο, μόνο… εκτός έδρας, ωστόσο, δεν θα είναι!

Το Πανθεσσαλικό θα θυμίζει Λεωφόρο, αφού για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, θα βρεθεί σε ελληνικό γήπεδο τεράστιος αριθμός φιλοξενούμενων οπαδών. Πρωτόγνωρο αν μη τι άλλο γεγονός για την ελληνική πραγματικότητα των τελευταίων ετών…

Η πρωτοβουλία του Βόλου, όμως, να ανοίξει 12 θύρες, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των πρωτοπόρων της Super League, σημαίνει ότι στο στάδιο θα δώσουν το «παρών» περισσότεροι από 10.000 «πράσινοι» φίλαθλοι!

Ο Τάσος Νικολογιάννης, μεταφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, σχολίασε την «πράσινη»… απόβαση στον Βόλο, τονίζοντας, ωστόσο, ότι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. «Οτιδήποτε συμβεί, ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με τιμωρία έδρας, γιατί έχει πάρει την ευθύνη για όλον αυτόν τον κόσμο. Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα, και η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο της. Είναι άλλο πράγμα γεμάτη Λεωφόρος και άλλο άδεια. Είναι ένα στοίχημα όλο αυτό. Όταν ο Βόλος δίνει τόσα εισιτήρια, πρέπει να το αξιοποιήσει ο κόσμος, για να συμβεί ξανά και να συμβεί και με όλες τις άλλες ομάδες», είπε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ.

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στα αγωνιστικά, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως ο Κουρμπέλης τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά υπογράμμισε ότι «στόχος του Παναθηναϊκού είναι να γίνουν γρήγορα οι προσθήκες και να μην πάει 31 Ιανουαρίου».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*