Home / Stoiximan Super League / Νικολογιάννης: «Σημαντικό για τον Παναθηναϊκό ότι έχουν γυρίσει καλά οι τραυματίες»

Νικολογιάννης: «Σημαντικό για τον Παναθηναϊκό ότι έχουν γυρίσει καλά οι τραυματίες»

Τη σημασία που έχει για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και κατ’ επέκταση τον Παναθηναϊκό το γεγονός ότι οι μέχρι πρότινος τραυματίες έχουν επιστρέψει καλά, κατέγραψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το καλό νέο για τον Παναθηναϊκό είναι ότι έχουν γυρίσει καλά οι τραυματίες. Και ο Αϊτόρ, που το είχε δείξει από πέρυσι στο τέλος της σεζόν, ο Ζέκα, αλλά και ο Τρουιγιέ και ο Φρόκου είναι καλά. Αυτό είναι σημαντικό γιατί ο προπονητής θα τους έχει από την αρχή. Τον Αϊτόρ, που είναι το πρώτο και βασικό όπλο του Παναθηναϊκού αλλά και τον Ζέκα γιατί θα μπορέσει να δώσει λύσεις με την εμπειρία του, κυρίως. Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει μια πολύ καλή βάση και δεν νομίζω ότι θα δούμε πολλούς νέους, όπως έγινε πέρυσι. Αυτό είναι καλό, αλλά είναι απαραίτητο να γίνουν οπωσδήποτε άλλες δύο κινήσεις μέχρι να φύγει η ομάδα για το εξωτερικό», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι ο Ιωαννίδης θα είναι έτοιμος μέσα σε 15 ημέρες και μπορεί να χάσει μόνο το πρώτο φιλικό των «πράσινων» στην Αυστρία.

Ο Νικολογιάννης έκανε ειδική μνεία και στην περίπτωση του Μπιλάλ, που συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας πάντως ότι είναι ανοιχτό εάν θα πάει στην Αυστρία.



Ακούστε το ηχητικό:


Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*