Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Σε καλό δρόμο του Γιοβάνοβιτς, επαφές και με άλλο ένα όνομα που δεν έχει γραφτεί»

Νικολογιάννης: «Σε καλό δρόμο του Γιοβάνοβιτς, επαφές και με άλλο ένα όνομα που δεν έχει γραφτεί»

Όλα τα τελευταία νέα σχετικά με το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε, συγκεκριμένα, για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πως αναμένεται στην Ελλάδα για τις τελικές επαφές απόψε ή αύριο, ωστόσο υπάρχει ακόμη ένας υποψήφιος για τον «πράσινο» πάγκο, που δεν έχει «παίξει» για την ώρα και με τον οποίο, επίσης, υπάρχουν επαφές.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, πάντως, έχει ξεχωρίσει τον Γιοβάνοβιτς, όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης, εκτιμώντας όσα έχει ακούσει από αυτόν και η περίπτωσή του φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, τόνισε πως «εάν δεν υπάρξει οριστική συμφωνία, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά».

Από εκεί και πέρα, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε ότι είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να στελεχώσει την ομάδα. Ο Καραγκούνης, είπε, είναι διστακτικός, ενώ ο Κοτσόλης δεν φαίνεται να είναι αρνητικός.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά, το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξουν στον Παναθηναϊκό μόλις κλείσει το θέμα προπονητή είναι οι παίκτες που θα φύγουν. Για τις μεταγραφές, τόνισε, θα παίξει ρόλο ο προπονητής και μόνο. «Ο Ντρεοσί δεν θα έχει κανέναν ρόλο στις μεταγραφές, ακόμη και να παραμείνει στην ομάδα», σχολίασε.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*