Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Πολλαπλά κερδισμένος με νίκη στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός»

Νικολογιάννης: «Πολλαπλά κερδισμένος με νίκη στα Γιάννενα ο Παναθηναϊκός»

Περισσότερους από τρεις βαθμούς μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό η νίκη του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Θα είναι πολλαπλά κερδισμένος αν νικήσει τον ΠΑΣ ο Παναθηναϊκός, καθώς θα έχει πάρει τους τρεις βαθμούς ό,τι κι αν γίνει στο άλλο ματς, θα έχει κερδίσει τον κακό του δαίμονα και θα πάρει κι ένα ψυχολογικό boostάρισμα για τη συνέχεια. Θα είναι δύσκολο το ματς καθώς ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που θα παλέψει όλα τα παιχνίδια, σου βγάζει την ψυχή για να της βάλεις γκολ. Θα έχει περισσότερες πιθανότητες αν προηγηθεί ο Παναθηναϊκός, για να μπορέσει να το διαχειριστεί μετά. Αν βρεθεί πίσω στο σκορ είναι ένα πρόβλημα που δεν το έχει αντιμετωπίσει, δεν τον έχουμε δει ακόμα να κάνει ανατροπή, με εξαίρεση την Λαμία», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η παρουσία του Καρλίτος στην κυριακάτικη αναμέτρηση των «πράσινων» θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση, λόγω του ξαφνικού προβλήματός του στυ γάμπα.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε στο «τρικ» του Ηρακλή Μεταξά να χρησιμοποιεί τον Παντελάκη στα χαφ του ΠΑΣ σε πολλά παιχνίδια.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*