Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Πιο μπροστά σε συζητήσεις με άλλον εξτρέμ, εξίσου εξαιρετικό με τον Αντούνα, ο ΠΑΟ»!

Νικολογιάννης: «Πιο μπροστά σε συζητήσεις με άλλον εξτρέμ, εξίσου εξαιρετικό με τον Αντούνα, ο ΠΑΟ»!

Ο… βομβαρδισμός από μεξικανικά ΜΜΕ για τον Αντούνα και τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, με δημοσιεύματα από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής να αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» τα έχουν βρει με τον παίκτη και απομένει μόνο το «ναι» και από την Κρουζ Αζούλ.

Χαρακτηριστικά, ο δημοσιογράφος με το όνομα Kery γράφει τώρα πως η νέα πρόταση του «τριφυλλιού» ανέρχεται σε περίπου στα 4,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 25χρονου εξτρέμ και περιλαμβάνει δανεισμό με 600 χιλιάδες ευρώ και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι στα 4 εκατ. ευρώ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης, ωστόσο, σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τον χαμό γύρω από το όνομα του Ουριέλ Αντούνα, τόνισε πως «υπάρχει ενδιαφέρον, πράγματι, για τον Αντούνα, αλλά δεν είναι ο μοναδικός στόχος! Για την ακρίβεια, υπάρχει και ένας δεύτερος εξτρέμ, το όνομα του οποίου δεν έχει γραφτεί και φαίνεται πως οι συζητήσεις με αυτόν είναι πιο μπροστά! Και οι δύο, σε κάθε περίπτωση, είναι εξαιρετικοί εξτρέμ και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος».

Αναφέρθηκε ακόμη και στα μεγάλα ποσά, που γράφονται στο Μεξικό για τον Αντούνα, σημειώνοντας ότι ο Παναθηναϊκός, όντως, διατίθεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να ενισχυθεί.

Από εκεί και πέρα, στο αγωνιστικό κομμάτι, στάθηκε στην παρουσία του Πούχατς -για πρώτη φορά- στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και ανέλυσε την 11άδα που σκέφτεται να «κατεβάσει» στη Βοιωτία ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον Τάσο Νικολογιάννη:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*