Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Περιμένει να μάθει τις προθέσεις της Χοφενχάιμ για Γκατσίνοβιτς ο Παναθηναϊκός»

Νικολογιάννης: «Περιμένει να μάθει τις προθέσεις της Χοφενχάιμ για Γκατσίνοβιτς ο Παναθηναϊκός»

Τη… Χοφενχάιμ περιμένει ο Παναθηναϊκός για να δει αν θα έχει -και με ποιον τρόπο- τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και τη νέα σεζόν στο ρόστερ του!

Όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μεταφέροντας όλα τα τελευταία νέα από το «πράσινο» στρατόπεδο, στο «τριφύλλι» περιμένουν να μάθουν τις προθέσεις της γερμανικής ομάδας και του προπονητή της. Αν, δηλαδή, ο Σέρβος χαφ βρίσκεται στα πλάνα του Σεμπάστιαν Χένες ή όχι, καθώς θέλει να παίζει και θέλει να είναι στο Κατάρ με την εθνική του. Για να γίνει, αυτό, φυσικά, πρέπει να παίζει…

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σημείωσε ο Νικολογιάννης, «έχει βρει ρόλο στον Γκατσίνοβιτς, το γκολ τού λείπει, αλλά έχει όλα τα υπόλοιπα».

Από εκεί και πέρα, στο θέμα της ανανέωσης Χουάνκαρ, υπογράμμισε ότι «περιμένουμε εξελίξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα», ενώ πρόσθεσε ότι η ανανέωση Βιγιαφάνιες, του οποίου λήγει επίσης το συμβόλαιο, «δεν είναι προτεραιότητα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*