Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Μόνο έτσι θα πάει ο Χατζηγιοβάνης στην Αλτάι, καμία συμφωνία ακόμα»

Νικολογιάννης: «Μόνο έτσι θα πάει ο Χατζηγιοβάνης στην Αλτάι, καμία συμφωνία ακόμα»

Για να προχωρήσει η μεταγραφή του Τάσου Χατζηγιοβάνη στην Αλτάι θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να πληρωθεί το 1,5 εκατομμύριο ευρώ της ρήτρας. το οποίο δεν έχει συμβεί ακόμα, όπως ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Τα πράγματα είναι απλά για τον Χατζηγιοβάνη, παρά τα δημοσιεύματα. Αν η Αλτάι καταθέσει το ένα εκατομμύριο ευρώ τραπεζικά και δώσει εγγυήσεις για τις υπόλοιπες 500 χιλιάδες, που είναι η συνολική του ρήτρα, μόνο τότε ο παίκτης θα αποχωρήσει και ο Παναθηναϊκός θα πάει για δύο εξτρέμ. Είναι κάτι πιθανό αλλά όχι σίγουρο, εδώ και 20 μέρες το ακούμε αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία. Αφού είναι εδώ στο Χορστ, τον βλέπουμε που προπονείται, πώς έχει συμφωνήσει με την Αλτάι;», τόνισε μεταξύ άλλων.

Επίσης, ο απεσταλμένος του σταθμού στην Ολλανδία σημείωσε ότι το «τριφύλλι» περιμένει τον Ζβόνιμιρ Σάρλια να έρθει στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικά και να ανακοινωθεί αύριο, ενώ θα είναι διαθέσιμος από την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος, ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στις επικείμενες αποχωρήσεις των Δημήτρη Κολοβού και Ούφε Μπεκ από τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*