Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Με λογική… Μίλαν ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι»

Νικολογιάννης: «Με λογική… Μίλαν ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός έχει σημαντικές απουσίες, οι οποίες έχουν προστεθεί στις προηγούμενες. Διούδης και Ιωαννίδης έχουν ίωση. Για εμένα, είναι σημαντική η απουσία του Ιωαννίδη, ο οποίος έχει τρομερή εξέλιξη και είναι πάρα πολύ καλός, θέλει λίγη δουλειά στο γκολ που πιστεύω ότι θα το βρει στην πορεία. Είναι μεγάλη απουσία, γιατί θα μπορούσε να πιέσει τα στόπερ του Ολυμπιακού. Το πρόβλημα, αν έχει τύχη, θα πρέπει να μην φέρει τον Ολυμπιακός στην περιοχή του. Θα πρέπει ο Ολυμπιακός να νιώσει απειλή, που έχει ως συνέπεια να τα βρίσκει σκούρα. Στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς είναι ο Παναθηναϊκός να παίξει, να κάνει πρέσινγκ και να προσπαθήσει να χτυπήσει στις αμυντικές αδυναμίες του αντιπάλου του, που εντοπίζω στο αριστερό άκρο της άμυνας», ανέφερε αρχικά.

«Η κατάσταση είναι δύσκολη στον Παναθηναϊκό, τα έχει όλα εναντίον του. Από την άλλη, όσοι μπουν θα πρέπει να καταλάβουν ότι θα πρέπει να παλέψουν για να δώσουν μία ξεχωριστή χαρά στον κόσμο. Αν έρθει άλλη μία ήττα, θα είναι πολύ δύσκολη η διακοπή, παρότι έχει σημαντικές απουσίες. Θα περιμένουμε την αποστολή. Με τα σημερινά δεδομένα, ο Μπρινιόλι θα κάνει το ντεμπούτο του», πρόσθεσε.

Ακούστε τα όσα είπε για τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*