Don't Miss
Home / Stoiximan Super League / Νικολογιάννης: «Μεγάλο ξανά το πρέπει για Παναθηναϊκό -Να είναι πιο αποτελεσματικός με τον Ατρόμητο»

Νικολογιάννης: «Μεγάλο ξανά το πρέπει για Παναθηναϊκό -Να είναι πιο αποτελεσματικός με τον Ατρόμητο»

Απαραίτητο είναι για τον Παναθηναϊκό να κλείσει την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με νίκη και απέναντι στον Ατρόμητο, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Στον Παναθηναϊκό ξέρουν ότι το ματς με τον Ατρόμητο είναι άλλος ένας τελικός, άλλο ένα παιχνίδι με το πρέπει. Η αλήθεια είναι ότι μετά την ήττα στην Τρίπολη έχει ένα σερί με νίκες και μια ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, που δεν ήταν καλός. Θα πρέπει να παίξει όπως με τον Παναιτωλικό, ίσως και καλύτερα. Θα αντιμετωπίσει μια ομάδα με πολύ κλειστή άμυνα, ενώ ο Ατρόμητος θα παίξει και πιο ελεύθερα οπότε ίσως να είναι πιο επικίνδυνος. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να είναι πιο αποτελεσματικός από την Δευτέρα, τις ευκαιρίες του να τις κάνει γκολ και να φτάσει στους 61 βαθμούς. Όσους είχε, δηλαδή, πέρυσι στο… τέλος των playoffs! Καταλαβαίνουμε όλοι πόσο μεγάλη διαφορά έχει από πέρυσι. Χρειάζεται αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός για να είναι στο -1 στη χειρότερη περίπτωση για αυτόν και να μην ανοίξει κι άλλο η διαφορά με την ΑΕΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το πιο πιθανό σενάριο για τον Μπερνάρ είναι να παίξει στο πρώτο ματς των «πράσινων» στα playoffs, αφού θα έχει χάσει προπονήσεις λόγω του κολικού νεφρού.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε επίσης ότι ο Γιοβάνοβιτς βλέπει κάθε ματς χωριστά και δεν τον απασχολεί τι θα κάνει με τους παίκτες του Παναθηναϊκού που έχουν κάρτες και είναι στο όριο.

Ακούστε το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*