Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Μία ευκαιρία σε δύο ντέρμπι στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός»

Νικολογιάννης: «Μία ευκαιρία σε δύο ντέρμπι στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός»

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να βραχυκυκλώσει τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι στη Λεωφόρο, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός το πήρε πολύ πιο εύκολα από ό,τι περίμενε το ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός σε δύο παιχνίδια στη Λεωφόρο έχει κάνει μία ευκαιρία. Ο Βέλεθ με τον Σένκεφελντ πήγαν πολύ καλά πάνω σε Ελ Αραμπί και Τικίνιο, όπως και όλη η αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού», τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην τακτική του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. «Έδωσε εντολή στον Σάντσες να κάνει τριάδα με Βέλεθ και Σένκεφελντ για να ελέγξει το τρανζίσιον του Ολυμπιακού και έδωσε τη δυνατότητα στον Κώτσιρα να ανεβαίνει ψηλά. Ο τελευταίος έκανε το καλύτερό του παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ήταν μέσα στο γκολ και σε άλλες καλές στιγμές της ομάδας. Παράλληλα φάνηκε πως όλες οι αλλαγές ήταν σωστές και ο Ιβάνοβιτς ήταν προετοιμασμένος για τις κινήσεις από τον πάγκο του Ολυμπιακού», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, την Τετάρτη με τη Λαμία. «Στόχος είναι να πάρει μια καθαρή νίκη, ώστε να είναι ήσυχος για τη ρεβάνς, η οποία θα γίνει λίγες μέρες πριν το κρίσιμο ματς με τον Άρη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*