Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Κακό νέο για Παναθηναϊκό ότι αρχίζει με ΑΕΚ – Δίκοπο μαχαίρι το πρόγραμμα»

Νικολογιάννης: «Κακό νέο για Παναθηναϊκό ότι αρχίζει με ΑΕΚ – Δίκοπο μαχαίρι το πρόγραμμα»

Η αρχή θα αποδειχθεί το ήμισυ του παντός στα πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, εξηγώντας και το γιατί.

«Είναι κακό νέο για τον Παναθηναϊκό ότι ξεκινάει με την ΑΕΚ μέσα, σε αυτά τα ντέρμπι είναι δύσκολο για μια ομάδα να κερδίσει δύο φορές. Άλλαξε προπονητή, θα έρθει υποψιασμένη και θα παίξει πιο μαζεμένα. Έχει γίνει αυτό, πέρυσι με τον ΠΑΟΚ. Θα είναι δύσκολο να το πάρει ο Παναθηναϊκός, μπορεί να το κάνει φυσικά, αλλά θα είναι δύσκολο. Το πρόγραμμα μπορείς να το δεις και από την μια πλευρά και από την άλλη. Είναι δίκοπο μαχαίρι. Αν πάρεις τα ματς με ΑΕΚ και Άρη, είσαι εντάξει, αν τα χάσεις δεν μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση. Γενικά, μετά από τα έξι πρώτα παιχνίδια όπου έχει στην Λεωφόρο τα τέσσερα, αν ο Παναθηναϊκός δεν είναι στην τετράδα, θα έχει πρόβλημα. Μάλιστα, ίσως πρέπει να έχει και μια μικρή διαφορά. Το τελείωμά του είναι πολύ δύσκολο, παίζει τα τρία ντέρμπι εκτός, οπότε από το ξεκίνημα θα φανούν πολλά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού» ξανά ο Κουρμπέλης, ενώ ο Γκατσίνοβιτς έχει προβάδισμα αντί του Βιγιαφάνιες που επιστρέφει.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης ανέφερε πως τα εισιτήρια θα βγουν τις επόμενες ημέρες, αλλά όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του Παναθηναϊκού θα έχουν δικαίωμα εισόδου.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*