Don't Miss
Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Θα βάλει σφραγίδα στον Παναθηναϊκό ο Πέρεθ»

Νικολογιάννης: «Θα βάλει σφραγίδα στον Παναθηναϊκό ο Πέρεθ»

Σίγουρος ότι ο Ρούμπεν Πέρεθ θα μπορέσει να κάνει την διαφορά για τον Παναθηναϊκό από τη νέα σεζόν δήλωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Πέρεθ είναι ένας παίκτης με προσωπικότητα, με παραστάσεις, έχει αρχίσει ήδη να μιλάει στους συμπαίκτες του. Πιστεύω ότι έρχεται και θα βάλει σφραγίδα, με αυτά που βλέπω να κάνει στο γήπεδο το λέω. Θα βοηθήσει πολύ τον Παναθηναϊκό και είναι λογικό, όταν έχεις παίξει 11 χρόνια στην Primera Division, δεν μπορεί να είναι τυχαίο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο απεσταλμένος του σταθμού στην Ολλανδία τόνισε πως μέχρι το τέλος του Αυγούστου θα υπάρξουν εξελίξεις και με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται στο «τριφύλλι», τόσο για την αποχώρηση του Αγιούμπ όσο και του Σανκαρέ.

Τέλος, ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Σάρλια είναι fit, αφού είχε προσωπικό γυμναστή αλλά το γεγονός ότι δεν έκανε προετοιμασία είναι ένα πλην, με τον στόχο να είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου δύσκολα Σένκεφελντ και Πούγγουρας θα είναι αμφότεροι διαθέσιμοι για τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*