Home / Stoiximan Super League / Νικολογιάννης: «Δοκιμάζεται ως εσωτερικός χαφ ο Τζούριτσιτς – Συνεχίζονται οι επαφές για στόπερ»

Νικολογιάννης: «Δοκιμάζεται ως εσωτερικός χαφ ο Τζούριτσιτς – Συνεχίζονται οι επαφές για στόπερ»

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφερόμενος στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, αναφέρθηκε στις δοκιμές που έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς, ενώ σκιαγράφησε τις σκέψεις του Σέρβου τεχνικού αναφορικά με τα δύο επικείμενα φιλικά απέναντι σε Πετρολούλ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας:

«O Γιοβάνοβιτς θέλει να κάνει διαφορετικά πράγματα φέτος σε σχέση με πέρυσι. Θέλει να δει την ομάδα να έχει εναλλακτικό πλάνο και να γίνεται απρόβλεπτη για τον αντίπαλο. Με τον Ζέκα και τον Αϊτόρ δεν θέλει να πάρει το παραμικρό ρίσκο ώστε να τους προφυλάξει.

Ο Τζούριτσιτς είναι ένας παίκτης που δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά. Έχει την κάθετη πάσα. Δύσκολα θα τον δούμε στην ίδια ενδεκάδα με τον Μπερνάρ, εκτός αν ο ένας πάει στα άκρα και ο άλλος στον άξονα. Τον δοκίμασε τον Τζούριτσιτς ως εσωτερικό χαφ και πιθανότατα να τον δούμε σε αυτή τη θέση στα φιλικά».

Αναφορικά με την υπόθεση του στόπερ ο Τάσος Νικολογιάννης ανέφερε: «Δεν έχει λυθεί ακόμα το θέμα του κεντρικού αμυντικού. Συνεχίζονται οι επαφές με 2-3 παίκτες και τις ομάδες τους. Ο Γιοβάνοβιτς το καθυστερεί γιατί προτιμά να περιμένει να βρει τον παίκτη που θέλει, χωρίς να ρισκάρει σε κάτι. Πιθανότατα να υπάρχουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα, αλλά θα έχει τον παίκτη κόντρα στην Ντνίπρο».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*