Home / Stoiximan Super League / Νικολογιάννης: «Γι’ αυτό θα ψήφιζα Βαγιαννίδη ως τον πιο ταλαντούχο παίκτη του Παναθηναϊκού»

Νικολογιάννης: «Γι’ αυτό θα ψήφιζα Βαγιαννίδη ως τον πιο ταλαντούχο παίκτη του Παναθηναϊκού»

Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό -αλλά και την πρόοδο του Γιώργου Βαγιαννίδη– αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Μιλώντας με τους Τάσο Νικολόπουλο-Νίκο Ζέρβα, σημείωσε ότι οι «πράσινοι» θα παραταχθούν στο Αγρίνιο με τη γνωστή ενδεκάδα και θέλουν τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους (ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν).

Με αφορμή, δε, ποστάρισμα της UEFA που καλούσε τον κόσμο του «τριφυλλιού» να επιλέξει τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας και ερώτηση για τον ποιον θεωρεί ο ίδιος πιο ταλαντούχο, εξήγησε γιατί θα ψήφιζε τον Βαγιαννίδη:

Επειδή διαθέτει όλο το «πακέτο», δηλαδή τεχνική, ταχύτητα, βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι και όλα αυτά σε συνδυασμό με εξαιρετική ηλικία.

Προσόντα που διαθέτει και ο Ιωαννίδης, όπως τόνισε, αλλά (σε αντίθεση με τον νεαρό που τώρα κάνει την «έκρηξη» του) ο Έλληνας επιθετικός τα είχε δείξει από πέρυσι.

Ακούστε το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*