Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Γι’ αυτούς τους λόγους επέλεξε Γκάνεα ο Παναθηναϊκός-Έδεσε στα αριστερά»

Νικολογιάννης: «Γι’ αυτούς τους λόγους επέλεξε Γκάνεα ο Παναθηναϊκός-Έδεσε στα αριστερά»

Μέσα σε μία μέρα ο Παναθηναϊκός έκλεισε το θέμα που αφορούσε το αριστερό άκρο της άμυνάς του και ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 για ποιους λόγους επελέγη ο Γκάνεα, αλλά πόσο σημαντικό είναι το γεγονός πως ο Γιοβάνοβιτς είναι 2η σεζόν στον πάγκο της ομάδας, γνωρίζοντας πολύ καλά τις ανάγκες της.

«Είναι το κέρδος ότι έχει έναν προπονητή για δεύτερη σεζόν, αφού γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, όπως και τις ανάγκες της ομάδας για ενίσχυση ενόψει της νέας χρονιάς. Ξέρει τρεις-τέσσερις μήνες τι χρειάζεται για την επόμενη χρονιά.

Παράλληλα, δημιουργεί το τμήμα σκάουτινγκ στην ομάδα και δίνει σημαντικές λύσεις στη διάθεση του προπονητή. Το σκάουτινγκ δεν έχει να κάνει με τον Λοντίγκιν και τον Γκάνεα, αλλά με τον Μπλάνκο και πέρυσι με τον Παλάσιος», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε τη δεύτερη μεταγραφή του με τον Γκάνεα, ο οποίος θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί αύριο. Είναι μία επιλογή πίσω από τον Χουάνκαρ. Προέρχεται από γεμάτες σεζόν στον Άρη. Χθες έγιναν όλα σε μία μέρα, όλα τελείωσαν χθες και έγιναν οι επαφές για την αριστερή πλευρά, αφού συμφώνησαν με τον Χουάνκαρ και έκλεισαν τον Γκάνεα. Είναι μία μεταγραφή στα πλαίσια των όσων ζητάει ο Γιοβάνοβιτς», πρόσθεσε.

Ακούστε τι είπε για τα επόμενα ανοικτά θέματα του «τριφυλλιού»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*