Home / Stoiximan Super League / Νικολογιάννης: «Αυτές είναι οι προτεραιότητες του Παναθηναϊκού –Δύσκολος για εξωτερικό ο Κουρμπέλης»

Νικολογιάννης: «Αυτές είναι οι προτεραιότητες του Παναθηναϊκού –Δύσκολος για εξωτερικό ο Κουρμπέλης»

Την δυσκολία που έχει ο Δημήτρης Κουρμπέλης να αποφασίσει να φύγει από τον Παναθηναϊκό, εν προκειμένω για την Τράμπζονσπορ, κατέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Εξέλιξη με τον Κουρμπέλη δεν έχουμε ακόμα, ούτε σήμερα. Το μόνο που έχουμε καινούργιο είναι ότι η Τράμπζονσπορ εξετάζει κι άλλη περίπτωση, πλην του αρχηγού του Παναθηναϊκού, εφόσον δεν τελεσφορήσει η υπόθεσή του. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε εξελίξεις, ο Κουρμπέλης είναι ένα παιδί που δυσκολεύεται να πάρει την απόφαση να πάει στο εξωτερικό. Το έχουμε δει και στο παρελθόν αυτό», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη για το νέο γήπεδο του «τριφυλλιού» στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι προβλέπεται και bonus για την τήρηση του χρονοδιαγράμματος.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι προτεραιότητα του Παναθηναϊκού είναι η απόκτηση ενός δεκαριού, ενός δεξιού μπακ και ενός στόπερ, όλων εν δυνάμει «βασικών», μέχρι να πάει η ομάδα στο εξωτερικό για προετοιμασία.

Ακούστε το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*