Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Αν ο Γιοβάνοβιτς ανάψει το πράσινο φως για Βιτίνιο, τότε θα έρθει στον Παναθηναϊκό»!

Νικολογιάννης: «Αν ο Γιοβάνοβιτς ανάψει το πράσινο φως για Βιτίνιο, τότε θα έρθει στον Παναθηναϊκό»!

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού, σε μεταγραφικό και αγωνιστικό επίπεδο ενόψει του πρώτου αγώνα με την Σλάβια στην Πράγα για το Europa Conference League, μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είχαμε ένα καλό διήμερο στον Παναθηναϊκό, για τον κόσμο αλλά και για εμάς που μεταφέρουμε τα νέα. Οι ειδήσεις με τον Σπόραρ και τον Βέρμπιτς ίσως ήταν το καλύτερο διήμερο μέχρι τώρα στο καλοκαίρι», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Παναθηναϊκός πλέον θα κινηθεί για την απόκτηση ενός χαφ που θα παίζει στο 8 και στο 10. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε κάτι άμεσα, δεν είναι δηλαδή κάτι προχωρημένο. Θα γίνουν επαφές ώστε να αποκτηθεί και αυτός ο παίκτης και να κλείσει το συγκεκριμένο κεφάλαιο», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Υπήρχε πολύ μεγάλη υπομονή στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, ώστε να πειστούν κάποιοι παίκτες όπως ο Βέρμπιτς που κράτησε ένα μήνα η υπόθεση και είχε ζητήσει αρκετό χρόνο. Αν απαντήσει θετικά, θα είχε κάνει προετοιμασία στην Αυστρία. Ο Σπόραρ είχε προταθεί, ο κόουτς το έψαξε πολύ και προχώρησε για εκείνον. Υπάρχει κοινή επιθυμία για την απόκτηση παικτών του επιπέδου των Σπόραρ-Βέρμπιτς. Ο Παναθηναϊκός δεν κοιτάει μόνο ελεύθερους παίκτες, εκτός αν είναι κάποιος όπως ο Βέρμπιτς που έκανε χρήση του κανονισμού της FIFA».

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Βραζιλιάνου εξτρέμ, υπογράμμισε: «Ο Βιτίνιο είναι ξεκάθαρα μία περίπτωση που είναι θέμα κόουτς, για το αν θα έρθει ή όχι. Και πολύ καλά κάνει η διοίκηση και ακούει τον προπονητή, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα. Αν ο Γιοβάνοβιτς ανάψει το πράσινο φως για Βιτίνιο, τότε θα έρθει στον Παναθηναϊκό».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*