Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Αν είναι προσεκτικός πίσω θα βρει φάσεις για γκολ ο Παναθηναϊκός- Ανοιχτό για Αϊτόρ»

Νικολογιάννης: «Αν είναι προσεκτικός πίσω θα βρει φάσεις για γκολ ο Παναθηναϊκός- Ανοιχτό για Αϊτόρ»

Τη… συνταγή της επιτυχίας για τον Παναθηναϊκό στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αρη αποκάλυψε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, αφήνοντας ανοιχτή την συμμετοχή του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα στο βασικό σχήμα.

«Ο Αϊτόρ προπονήθηκε σήμερα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι 100% και στην 11άδα. Θα συζητήσει μαζί του ο Γιονάνοβιτς πριν πάρει την οριστική απόφαση. Η ενόχληση που είχε στο ματς με τη Λαμία δεν έχει φύγει ακόμα. Αν δεν παίξει ο Αϊτόρ, πιστεύω ότι έχει σοβαρή πιθανότητα να ξεκινήσει ο Βέρμπιτς. Θα το δούμε στην αυριανή προπόνηση. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να μπει δυνατά, όπως κάνει σε κάθε ματς. Χρειάζεται πολύ συγκέντρωση στην αμυντική λειτουργία και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα βρει φάσεις για να σκοράρει, όσο καλός κι αν παρουσιαστεί αμυντικά ο Άρης», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε πως οι υπόλοιπες θέσεις στο βασικό σχήμα των «πράσινων» θα καλυφθούν από τους Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος και Σπόραρ.

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι, το πως θα παρουσιαστεί ο Άρης θα παίξει ρόλο στην εικόνα του αγώνα, καθώς μεσοεπιθετικά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον Παναθηναϊκό, αν δεν είναι προσεκτικός.

Ακούστε το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*