Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Αν είναι γεμάτος ο κόσμος, θα έρθουν και τα αποτελέσματα»

Νικολογιάννης: «Αν είναι γεμάτος ο κόσμος, θα έρθουν και τα αποτελέσματα»

Την ικανοποίηση του κόσμου του Παναθηναϊκού από την χθεσινή εμφάνιση με τον Βόλο αλλά και την πίστη ότι η δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αποφέρει καρπούς εν τέλει, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός χθες ευχαρίστησε τον κόσμο που πήγε στην Λεωφόρο. Έφυγαν γεμάτοι από το γήπεδο οι φίλοι του κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Αν είναι γεμάτος ο κόσμος, θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Ο τρόπος του Γιοβάνοβιτς μπορεί να έχει τις ατυχίες και τις αποτυχίες του, αλλά στο τέλος πιστεύω ότι θα τον δικαιώσει. Φάνηκε και χθες ότι μεσοεπιθετικά ο Παναθηναϊκός διαθέτει λύσεις. Πρέπει να δει τι γίνεται αν βρει μια κλειστή άμυνα, όπως στα Γιάννενα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αποκάλυψε ότι πριν το ματς ο Γιοβάνοβιτς είπε στους παίκτες του «τριφυλλιού» πως ο τερματοφύλακας του Βόλου κρατάει πολύ την μπάλα στα πόδια του, οπότε να πρεσάρουν ψηλά, για να έρθει ένα γρήγορο γκολ, όπως κι έγινε!

Ο Νικολογιάννης χαρακτήρισε την χθεσινή εμφάνιση του Καρλίτος ως την κορυφαία του με την φανέλα του Παναθηναϊκού, στάθηκε στην συνεισφορά του Ιωαννίδη και την απόδοση και των Χατζηγιοβάνη-Βιτάλ.

Τέλος, σημείωσε ότι ενδεχομένως να αλλάξει ο σχηματισμός των «πράσινων» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο είναι σχεδόν απίθανο να προλάβει ο Βέλεθ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*