Home / Stoiximan Super League / Νικολογιάννης: «Ανακοινώνεται ο Τζούρισιτς – Φουλάρει για στόπερ ο Παναθηναϊκός»

Νικολογιάννης: «Ανακοινώνεται ο Τζούρισιτς – Φουλάρει για στόπερ ο Παναθηναϊκός»

Για την επικείμενη απόκτηση του Φίλιπ Τζούρισιτς αλλά και τα υπόλοιπα μεταγραφικά σενάρια που απασχολούν τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Τυπικό το θέμα του Τζούρισιτς πλέον για τον Παναθηναϊκό. Αυτό που απομένει είναι να πάρει την ελευθέρας του από τη Σαμπντόρια και εντός των επόμενων δυο-τριών ημερών θα έχουμε και τις ανακοινώσεις» ανέφερε αρχικά ενώ συνέχισε:

«Δεδομένα ο Παναθηναϊκός μέχρι την επόμενη Κυριακή πριν φύγει για την Αυστρία θα έχει αποκτήσει και έναν στόπερ αλλά και έναν χαφ για τις θέσεις 6-8. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει να αναβαθμίσει τη θέση του στόπερ με έναν καλύτερο παίκτη από τον Σάρλια ο οποίος θα είναι εν δυνάμει βασικός. Το όνομα του Τροστ-Εγκόνγκ έχει πέσει στο τραπέζι, ο παίκτης έχει προταθεί αλλά το βάρος έχει πέσει αλλού. Στην πορεία θα πάρει έναν χαφ για να αντικαταστήσει τον Κουρμπέλη αλλά και δεξί μπακ».

Τέλος ο Τάσος Νικολογιάννη στάθηκε και στον Μπερνάρ: «Ο Μπερνάρ αναμένεται να είναι στην Ελλάδα τη Δευτέρα και να απολογηθεί για την καθυστέρηση του. Είναι δεδομένο ότι θα του επιβληθεί ένα βαρύ πρόστιμο καθώς δεν περίμενε κανείς στον Παναθηναϊκό ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει κανένα θέμα αποχώρησης του από την ομάδα έχει και συμβόλαιο».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*