Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Έχει αναλύσει την ΑΕΚ ο Γιοβάνοβιτς – Καλό που είχε περάσει απαρατήρητος ο Καμπάκοφ»

Νικολογιάννης: «Έχει αναλύσει την ΑΕΚ ο Γιοβάνοβιτς – Καλό που είχε περάσει απαρατήρητος ο Καμπάκοφ»

Για… μετρημένα κουκιά ως προς την 11άδα του Παναθηναϊκού αλλά και σωστό σκάουτινγκ της ΑΕΚ από πλευράς Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε λόγο στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Ο Χουάνκαρ έκανε ξανά ατομικό και πολύ δύσκολα θα είναι στην 11άδα του Παναθηναϊκού, ενώ τον Μπερνάρ το πιο πιθανό είναι να τον δούμε στο ματς με τον ΠΑΣ. Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρει ο Γιοβάνοβιτς για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Μάγκνουσον φαίνεται να είναι πιο έτοιμος, θα τον βάλει πιστεύω με έναν από Σάρλια ή Πούγγουρα. Αν είχε μια εβδομάδα προπονήσεων ακόμα, σίγουρα θα έπαιζε ο Σένκεφελντ. Ο Γιοβάνοβιτς έχει ρίξει το βάρος πολύ στην τακτική και την έχει αναλύσει την ΑΕΚ, είτε παίξει με τριάδα είτε με τετράδα. Τους έχει ζητήσει να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως δεν θεωρεί ότι θα κρίνει πάρα πολλά πράγματα το αποτέλεσμα του ντέρμπι, αφού η διάρκεια είναι πιο σημαντική για τους «πράσινους».

Ο Νικολογιάννης αναφέρθηκε και στα πεπραγμένα του διαιτητή Καμπάκοφ, που είχε σφυρίξει και ένα ισόπαλο ματς (1-1) του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ τον Φλεβάρη του 2021 αλλά είχε περάσει… απαρατήρητος, πράγμα καλό.



Ακούστε το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*