Home / Stoiximan Super League / Νικολογιάννης: Έδειξε πράγματα που βλέπουμε στις προπονήσεις ο Παναθηναϊκός – Καλά στοιχεία ο Φικάι

Νικολογιάννης: Έδειξε πράγματα που βλέπουμε στις προπονήσεις ο Παναθηναϊκός – Καλά στοιχεία ο Φικάι

Την απόδοση του Παναθηναϊκού, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, στη φιλική νίκη (3-1) επί της Ρογκάσκα σχολίασε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στα πολύ καλά στοιχεία που έδειξαν οι «πράσινοι» στο πρώτο ημίχρονο, εξηγώντας ότι παρουσίασαν πράγματα που δουλεύονται στην προετοιμασία.

Επίσης, αναφέρθηκε στα καλά δείγματα γραφής που έδειξαν, μεταξύ άλλων, ο Κλεϊνχέισλερ ως 8άρι αλλά και οι Μπερνάρ, Φικάι και Βαγιαννίδης.

«Το τελικό σκορ δεν λέει κάτι. Στα φιλικά παιχνίδια αυτό που μετράει είναι να δούμε κάποια πράγματα.

Το πρώτο ημίχρονο μάς έδειξε κάποια πράγματα που βλέπουμε στις προπονήσεις, ειδικά στο γκολ του Ιωαννίδη με τη συνεργασία και φυσικά με το γκολ του Μπερνάρ. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός στο πρώτο μέρος, με συνεργασίες, είχε καλά τα μπακ και τα χαφ του, είχε καλή απόδοση ο Κλεϊνχλέισλερ ως 8άρι αλλά και ο Μπερνάρ, ενώ οι αμυντικοί δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα.

Σε ό, τι αφορά τον Φικάι -χωρίς να αρχίσουμε τις υπερβολές- είχε καλά στοιχεία: Ψηλός, με καλή τεχνική. Εάν προσεχτεί, μπορεί να πάρει πράγματα ο Παναθηναϊκός τα επόμενα χρόνια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση του Παναθηναϊκού έπεσε, άλλαξαν και τα χαφ. Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε ένα γκολ στη μοναδική φάση που έκανε η Ρογκάσκα. Έβαλε ένα γκολ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάγκνουσον, θα μπορούσε να είχε βάλει κι άλλο ένα. Περισσότερο ψαχνόταν, δεν είχε τον απόλυτο έλεγχο. Παίκτες όπως οι Ζέκα, Αϊτόρ και Μλαντένοβιτς πήραν χρόνο συμμετοχής. Ο Μλαντένοβιτς βγήκε αρκετές φορές από αριστερά, είχε και κάποιες σέντρες.

Από εδώ και πέρα, κάθε φιλικό θα μας δίνει περισσότερα πράγματα σε ό, τι αφορά το βασικό σχήμα που έχει στο μυαλό του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες που θα στηριχθεί περισσότερο. Περιμένοντας φυσικά και τις προσθήκες, του τρίτου στόπερ που αναμένεται να έρθει, του κεντρικού χαφ και πιθανότατα ενός δεξιού μπακ, εάν και νομίζω ότι ο Βαγιαννίδης κερδίζει πόντους με τη σημερινή του εμφάνιση, αλλά θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα μέχρι το τέλος της προετοιμασίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*