Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολογιάννης: «Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ο Γιοβάνοβιτς, θα βάλει κανόνες»

Νικολογιάννης: «Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ο Γιοβάνοβιτς, θα βάλει κανόνες»

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν άπαντες στον Παναθηναϊκό για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά την γνωριμία του νέου προπονητή με τους ανθρώπους της ομάδας όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Μετά τις συναντήσεις που είχε ο Γιοβάνοβιτς, άπαντες μιλούν για έναν άνθρωπο που εξετάζει κάθε λεπτομέρεια, οργανωτικό, του αρέσει να μπαίνουν κανόνες. Κάτι που έλειπε από τον Παναθηναϊκό. Πήρε κάτω από το μηδέν πέρυσι η ομάδα σε αυτό το κομμάτι. Είναι πολύ αυστηρός και θα είναι αμείλικτος. Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις σε όλους στην ομάδα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Γιοβάνοβιτς θα βασιστεί στο 4-2-3-1, χωρίς να είναι δογματικός, αλλά και ότι δεν θα αλλάζει εύκολα την 11άδα του «τριφυλλιού».

Ο Νικολογιάννης επανέλαβε ότι ο Παναθηναϊκός θα ενισχυθεί δεδομένα με χαφ, εξτρέμ, δύο στόπερ, τερματοφύλακα και πιθανότατα δεξί μπακ, ενώ μπορεί να αποκτηθεί και φορ στην πορεία.

Τέλος, σημείωσε ότι οι πρώτες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές για αρκετούς παίκτες αφού, πολλοί που θα είναι στο πρώτο ραντεβού της ομάδας, δεν θα είναι στην αποστολή των «πράσινων» που θα πάει στην Ολλανδία.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*