Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολακόπουλος: «Τι γίνεται με τον Χασάν και τον αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό»

Νικολακόπουλος: «Τι γίνεται με τον Χασάν και τον αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό»

Τους λόγους για τους οποίους ο Ολυμπιακός θέλει πάση θυσία τη νίκη στη Λαμία, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League 1, εξήγησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Όπως τόνισε ο ρεπόρτερ της ομάδας, οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη και για πρακτικούς λόγους, αφού οι τρεις διεκδικητές του τίτλου κερδίζουν συνεχώς και μόνο στα ντέρμπι έχουν απώλειες.

Για αυτό το λόγο «θέλει να χτυπήσει το παιχνίδι απέναντι στη Λαμία, η οποία είναι ουραγός και δεν έχει επιλογή και χρειάζεται να παλέψει για να πάρει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα».

Για άλλο ένα παιχνίδι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν απουσίες, αφού δεν θα είναι στην αποστολή ο Φορτούνης μαζί με τους Χασάν, Βαλμπουενά, Ντρέγκερ και Μπρούνο, ενώ τα δικά του προβλήματα έχει ο Καμαρά.

Εν τω μεταξύ, υπογράμμισε το γεγονός πως ο Ολυμπιακός (όπως και η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ), μέσα σε έναν μήνα έχει δώσει 9 ματς ανά 3 ημέρες, ενώ σε αυτό προστίθενται τα ταξίδια σε Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Μασσαλία και αυτό επηρεάζει όσο να’ ναι μία ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε πως ο Μαρτίνς θέλει να περιμένει τον Μπρούμα, καθώς ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει δείξει πως θέλει να παίξει και να προσφέρει στην ομάδα. «Θέλει να πάρει πράγματα από αυτόν τον παίκτη ο προπονητής», είπε.

Κλείνοντας, διευκρίνισε τι παίζει με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή. Αναφέρθηκε στα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για το αριστερό άκρο της άμυνας και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με τον Χασάν και το θέμα του επιθετικού. Τονίζοντας, τέλος, πως η ενίσχυση στα εξτρέμ θα εξαρτηθεί και από τον Μπρούμα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*