Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει 7-8 βασικούς παίκτες μέχρι τα τέλη Αυγούστου»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει 7-8 βασικούς παίκτες μέχρι τα τέλη Αυγούστου»

Σε μία ανασκόπηση των μεταγραφικών δεδομένων του Ολυμπιακού προχώρησε ο Κώστας Νικολακόπουλος μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως η υπόθεση του Τικίνιο οδεύει προς… happy end, με τον παίκτη να ενδέχεται να βρεθεί στην Ελλάδα αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Από εκεί και πέρα, έκανε εκτενή αναφορά στο τι ψάχνουν οι πρωταθλητές σε κάθε θέση, εκτιμώντας πως δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να έχει 7-8 νέους παίκτες από εκείνους που λογίζονται στους 14-15 βασικούς, μέχρι τέλος Αυγούστου.

Αναλυτικά:



«Προτεραιότητα είναι ο Τικίνιο. Βρίσκεται στις λεπτομέρειες η μεταγραφή. Έχει μερικά πράγματα ακόμα προς ρύθμιση αλλά θα ρυθμιστούν. Πάμε για καλό τέλος, πιστεύω Δευτέρα με Τρίτη θα είναι στην Αθήνα. Είναι ένας φορ δυναμικός, ψηλός, που έχει το γκολ.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός ψάχνει τερματοφύλακα, υπάρχουν κρούσεις αλλά όχι προτάσεις για τον Σα. Και πέρυσι είχε επιθυμία να φύγει, ο Ολυμπιακός ψάχνει για να είναι έτοιμος. Αυτήν την στιγμή δεν προκύπτει κάτι για Μπουφόν.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει επίσης αριστερό και δεξί μπακ, ειδικά αριστερά δεν μπορεί να στηριχθεί στον Χολέμπας, είναι μία εναλλακτική. Ο Ρέαμπτσιουκ έκανε κάποια καλά ματς, αρέσει στον Μαρτίνς.

Θέλει και ένα καλό σέντερ μπακ, ο Σισέ είναι προς πώληση ενώ οι φετινές εμφανίσεις του Σεμέδο δεν είναι πειστικές.

Για το κέντρο θέλει έναν παίκτη στυλ Μπελχαντά, να είναι καλός στη δημιουργία, όπως ο Καμαρά, για τον οποίο υπάρχουν κρούσεις.

Για τα άκρα της επίθεσης, ο Μπρούμα κατά 99% θα φύγει, υπάρχει το όνομα του Ενκουντού, που είχε τσεκαριστεί και πέρυσι. Θέμα Νέλσον για την ώρα δεν υπάρχει.

Γενικώς δεν αποκλείω ο Ολυμπιακός να έχει 7-8 νέους παίκτες για τη βασική ενδεκάδα τον Αύγουστο.

Για τον Φορτούνη υπάρχουν κρούσεις αλλά όχι πρόταση από Σαουδική Αραβία και Τουρκία. Τα επτά εκατομμύρια που ζητά ο Ολυμπιακός πάντως δύσκολα θα τα βρει στην Τουρκία».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*