Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νικολακόπουλος: «Αν ο Αστέρας προηγηθεί, ο Ολυμπιακός θα έχει μεγάλο πρόβλημα»

Νικολακόπουλος: «Αν ο Αστέρας προηγηθεί, ο Ολυμπιακός θα έχει μεγάλο πρόβλημα»

Το δικό του σχόλιο για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, κατέθεσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως ο σημερινός αγώνας στην Αρκαδία είναι «ένα είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να εξελιχθεί σε παγίδα για τον Ολυμπιακό, αν οι πρωταθλητές μπουν χαλαρά σε αυτό».

Μάλιστα, υπογράμμισε πως «η αλήθεια είναι ο Ολυμπιακός μάς έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο μετά από μεγάλες νίκες του, όπως συνέβη την Κυριακή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στο στατιστικό κομμάτι του αγώνα, λέγοντας πως είναι ένα «τεστ χαρακτήρα» και ανέφερε πως το 2017 και το 2018 οι αγώνες των δύο ομάδων στην Τρίπολη είχαν λήξει 0-0 και 1-1, αντίστοιχα.

Ο Αστέρας Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι δύο καλύτερες ομάδες στα πρώτα ημίχρονα, ο Αστέρας και στις 14 αγωνιστικές δεν έχει χάσει! Έχει πέντε νίκες και 9 ισοπαλίες.

«Αν καταφέρει ο Αστέρας και το συνεχίσει στο πρώτο μέρος και κερδίζει κιόλας, πρέπει να θυμίσω ότι η προϊστορία που είναι μεγάλη ο Ολυμπιακός δεν έχει γυρίσει ποτέ παιχνίδι στην Τρίπολη. Όταν δέχθηκε πρώτος γκολ στην Τρίπολη, σε 4 ματς, έκανε 3 ήττες και μία ισοπαλία και αυτή με το ζόρι. Θεωρώ κλειδί την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου», πρόσθεσε.

Ακούστε τι είπε για τα μεταγραφικά Σωκράτη, Σισέ, Λοβέρα, Κάιπερς κ.α.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*