Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Νικολάου: «Έλεος με τη στρέβλωση περί του 13-1 – Εδώ μέχρι να σεβαστούν την ιστορία της ΑΕΚ»

Νικολάου: «Έλεος με τη στρέβλωση περί του 13-1 – Εδώ μέχρι να σεβαστούν την ιστορία της ΑΕΚ»

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΑΕΚ για τη διαιτησία του αγώνα με τον Προμηθέα, με τον διευθυντή επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Γιώργο Νικολάου, να ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ότι θα παραμείνουν εδώ μέχρι να σεβαστούν την ιστορία της ομάδας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιμνιάτη και στους παίκτες του, που κέρδισαν στην Πάτρα, όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά το ποστάρισμά του:

«Μέσα στις ατυχίες και στα προβλήματά μας μάς έπιασε εσχάτως στον οργανισμό αποκλειστικά τάση αυτοκριτικής, προδήλως επειδή αυτό επιβάλλεται εκ των πραγμάτων στις μεγάλες ομάδες, αλλά δεν λησμονήσαμε τις παθογένειες του ελληνικού μπάσκετ, που το κλονίζουν αενάως συθέμελα. Και επιτέλους, είχα καιρό να το ξαναπώ: Ελεος με τη στρέβλωση περί του 13-1. Ουδέποτε διαφωνήσαμε με τα αυτονόητα. Εμείς παραμένουμε όμως ΕΔΩ, στη μάχη, μέχρι να σεβαστούν την ιστορία της σχεδόν αιωνόβιας Α.Ε.Κ., και το γεγονός ότι ΔΙΕΘΝΩΣ μόνο εμείς κάνουμε την Πατρίδα υπερήφανη με τρόπαια και δράσεις εδώ και χρόνια. Οσο για τον κύριο της φωτό; Αυτός και οι παίκτες του ΚΕΡΔΙΣΑΝ απόψε. Αυτός ΚΕΡΔΙΣΕ και για ακόμη ένα λόγο. Είναι Αρσενικός. Ωραίος ως Ελλην…

ΥΓ: ΔΕΝ τελειώσαμε!».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*