Home / Άλλα Σπόρ / Νικηφόρα πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός στο Europe Trophy Grand Final ανδρών

Νικηφόρα πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός στο Europe Trophy Grand Final ανδρών

Με το δεξί μπήκε ο Παναθηναϊκός στον ανηφορικό και μακρύ δρόμο του Europe Trophy Grand Final ανδρών στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Στην τριήμερη διοργάνωση, που άρχισε χθες Παρασκευή 31/05 στο Νόβισαντ της Σερβίας είχε νικηφόρα πρεμιέρα για το 2ο γκρουπ, καθώς κατέβαλλε δύσκολα την ολλανδική Ταβέρζο με 3-1.

Έκανε μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην τελική 8άδα, θέλει να το ολοκληρώσει με πρωτιά στο γκρουπ, αλλά πρέπει να περιμένει και το σημερινό (01/06) δεύτερο ματς με τη Ροζνάβα.

Η ομάδα από τη Σλοβακία είχε τεθεί επικεφαλής, αλλά το πρωί στον εναρκτήριο αγώνα του γκρουπ έχασε από την Ταβέρζο με 3-0. Εφόσον ο Παναθηναϊκός οριστικοποιήσει την επίτευξη του πρώτου στόχου θα επιδιώξει αργότερα την είσοδο στα ημιτελικά και θα πάει στο τελικό στάδιο της Κυριακής 02/06 για να κυνηγήσει την κατάκτηση του Europe Trophy 2023-2024.

Στις 10:30 Ελλάδας στο τραπέζι 2 γίνεται το ματς της 3ης αγωνιστικής με TJ Geolog Roznava και το λινκ για τη ζωντανή ιντερνετική μετάδοση του Σαββάτου είναι Novi Sad | Table 2. Οι προημιτελικοί έχουν οριστεί για τις 16:30 επίσης σήμερα (θα γίνουν και ματς κατάταξης για όλες τις θέσεις).

Απέναντι στην πρώην ομάδα του σπουδαίου Καλλίνικου Κρεάνγκα οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν με τον Γάλλο Εμμανουέλ Λεμπεσόν, τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο και τον Κωνσταντίνο Αγγελάκη. Είδαν από την αρχή υψηλά εμπόδια μπροστά τους και είναι χαρακτηριστικό ότι δύο ματς πήγαν στα πέντε σετ, τα οποία, ως γνωστόν, τα τελευταία χρόνια στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα ομάδων κρίνονται υπέρ του αθλητή, που φτάνει πρώτος στους έξι πόντους. Ο Παναθηναϊκός υπερίσχυσε στις λεπτομέρειες και στις δύο περιπτώσεις, μάλιστα ήταν σπουδαία η νίκη του Αγγελάκη στο τρίτο επί μέρους ματς κόντρα στον πολύπειρο Βέλγο διεθνή Γιανίκ Βόστες. Ο Λεμπεσόν πέτυχε δύο νίκες από τη θέση 1 πρώτα ενάντια στον Ολλανδό Μίλο Ντε Μπερ με 3-2 κι έπειτα ενάντια στον Ουκρανό Γεβγέν Πριστσέπα με 3-1 σετ.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει από αύριο στη διάθεσή του και τον διεθνή Σουηδό Βίκτορ Μπροντ. Στην τεχνική καθοδήγηση είναι ο Λευτέρης Μάκρας.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Παναθηναϊκός-Ταβέρζο 3-1:

Εμμανουέλ Λεμπεσόν-Μίλο Ντε Μπερ 3-2 (8-11, 11-5, 11-6, 5-11, 6-3)

Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος-Γεβγέν Πριστσέπα 0-3 (6-11, 3-11, 7-11)

Κωνσταντίνος Αγγελάκης-Γιανίκ Βόστες 3-2 (15-13, 13-11, 7-11, 6-11, 6-5)

Λεμπεσόν-Πριστσέπα 3-1 (5-11, 11-8, 11-4, 12-10)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*