Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Να γίνει… μάθημα στον Ολυμπιακό

Να γίνει… μάθημα στον Ολυμπιακό

Μόνο κάποια ρεκόρ απώλεσε ο Ολυμπιακός με τη χθεσινή ήττα του από τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πειραιώτες δεν είχαν την απαιτούμενη εικόνα στην Τούμπα και σε συνδυασμό με τις σημαντικές απουσίες των Σεμέντο, Μπα στην άμυνα και του Χασάν στην επίθεση ήρθε αυτό το αποτέλεσμα στην έδρα του «Δικέφαλου του Βορρά».

Σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε όπως έπρεπε στην Τούμπα, αλλά από την άλλη μπορεί να πει κάποιος πως οι παίκτες που κλήθηκαν να παίξουν από την αρχή ή κατά τη διάρκεια του αγώνα περνούν ένα τεστ από τον Μαρτίνς για την επόμενη σεζόν.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν θα υπάρξουν μόνο προσθήκες, αλλά και αποχωρήσεις, με τη μορφή δανεισμού ή με άλλον τρόπο, για να έχει τους στάνταρ παίκτες στη διάθεσή του ο προπονητής.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θεωρούν πως ό,τι έγινε στη Θεσσαλονίκη ήταν μία κακή παρένθεση, την οποία θέλουν να διορθώσουν από το επόμενο κιόλας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Άλλωστε, στη διάθεση του Πέντρο Μαρτίνς θα τεθούν και οι τρεις παίκτες που έλειψαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αφού θα μπουν από σήμερα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Ωστόσο, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ο Μπα να προφυλαχθεί, λόγω των ενοχλήσεων που είχε στη μέση, για να είναι στο 100% για να παίξει με τους Αρκάδες.

Από την πλευρά του, ο Σεμέδο φαίνεται πως ξεπερνάει το σφίξιμο που ένιωθε στο πόδι, αφού χθες ήταν καλύτερα και πιθανότατα θα επιστρέψει στην άμυνα για το ματς με τους Τριπολιτσιώτες.

Όσον αφορά τον Χασάν, είχε κάποιες ενοχλήσεις πριν από το ντέρμπι της Τούμπας και ήταν αμφίβολος για να αγωνιστεί και όλα δείχνουν πως θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*