Home / Ευρώπη / Νίκλας: «Υψηλού επιπέδου η Μπουρζ, τα πάντα για να κερδίσουμε»

Νίκλας: «Υψηλού επιπέδου η Μπουρζ, τα πάντα για να κερδίσουμε»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο, Τετάρτη (4/1), τη γαλλική Μπουρζ, στις 18:30, στο ΣΕΦ, για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας Γυναικών αναζητώντας την πρώτη του νίκη. Η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε το α΄ γύρο της κανονικής περιόδου με επτά ήττες και θα ήθελε ιδανικά να σπάσει το ρόδι ξεκινώντας τον δεύτερο γύρο και το νέο έτος, αν και το έργο απέναντι στην κάτοχο του EuroCup μόνο εύκολο δεν είναι.

Ο Θάνος Νίκλας, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Πολωνό τεχνικό Μάρτινς Ζίμπαρτς, δήλωσε στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Μπουρζ: «Πρώτα από όλα, θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία! Επιστροφή στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις με ένα δύσκολο παιχνίδι, εναντίον της Μπουρζ. Παίζουμε απέναντι σε μια υψηλού επιπέδου γαλλική ομάδα, που τρέχει εξαιρετικά στον αιφνιδιασμό και πιέζει δυνατά στην άμυνα. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι, που θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Περιμένω από τις παίκτριες να δείξουν για 40 λεπτά πόσο πολύ το θέλουν και υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης σε καλές, αλλά και κακές στιγμές του αγώνα».

Από την πλευρά της, η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, τόνισε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το αυριανό. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας για 40 λεπτά και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*