Home / Ευρώπη / Νίκλας: «Είχαμε τραγικά ποσοστά»

Νίκλας: «Είχαμε τραγικά ποσοστά»

Ο Θάνος Νίκλας τόνισε πως τα άσχημα ποσοστά του Ολυμπιακού στην επίθεση δεν του άφησαν περιθώρια να κοντράρει την ποιότητα της Πολκόβιτσε και έδωσε σύνθημα για το ματς πρωταθλήματος κόντρα στις Εσπερίδες.

Αναλυτικά: «Παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι πρώτη στον όμιλο σε ισοβαθμία και τα τελευταία δύο λεπτά του ημιχρόνου δώσαμε το δικαίωμα να “τρέξουν” ένα σερί 14-2 και να πάμε με -15 στο ημίχρονο. Τα ποσοστά μας επιθετικά είναι πάρα πολύ άσχημα, 21% τρίποντο και 35% δίποντο και σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να ανταγωνιστείς με αυτά τα νούμερα. Συνεχίζουμε και επικεντρωνόμαστε στο ματς του πρωταθλήματος, την Κυριακή εναντίον των Εσπερίδων».

Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου: «Ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς σήμερα. Γνωρίζαμε ότι η Πολκόβιτσε είναι μια εξαιρετική ομάδα με πολύ καλές παίκτριες, στην αρχή του παιχνιδιού εκτελούσαμε σωστά το πλάνο του κόουτς, αλλά δύο λεπτά κακών επιλογών στην επίθεση έδωσαν την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα να τρέξει ένα σερί απέναντί μας και να “κλείσουμε” το ημίχρονο με -15.

Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε πολύ, αλλά, δυστυχώς, δεν καταφέραμε να μειώσουμε αισθητά τη διαφορά. Θα δούμε τα λάθη μας στο βίντεο και θα δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*