Home / Stoiximan Super League / Νίκη χαρακτήρα και ουσίας για ΠΑΟΚ και… διακοπή με χαμόγελα!

Νίκη χαρακτήρα και ουσίας για ΠΑΟΚ και… διακοπή με χαμόγελα!

Έκανε τα εύκολα… δύσκολα, αλλά πάει με την ιδανική ψυχολογία στη διακοπή ο ΠΑΟΚ!

Ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 2-1 του Παναιτωλικού στην Τούμπα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, σε ένα παιχνίδι που βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έβγαλε γρήγορη και εξαιρετική αντίδραση, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τα «καναρίνια» προηγήθηκαν με γκολ του Τορεχόν, ενώ οι «ασπρόμαυροι» ισοφάρισαν με τον Σαμάτα -που πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ- και πήραν το προβάδισμα με υπέροχο γκολ του Ζίβκοβιτς, ο οποίος δίνει συνέχεια στην εντυπωσιακή σεζόν που κάνει φέτος.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς ανέβηκαν, έστω και προσωρινά, στη δεύτερη θέση με 23 βαθμούς και στο -2 από τον πρωτοπόρο, Παναθηναϊκό, ενώ ο Παναιτωλικός παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με έξι πόντους με τον Βόλο.

Στην επιστροφή μετά τη διακοπή, οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό (26/11, 17:30), ενώ ο Παναιτωλικός έχει πολύ δύσκολη αποστολή στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό (25/11, 17:30).

Ιστορική ήταν η ολιγόλεπτη συμμετοχή του Αντρέ Βιεϊρίνια στο ματς, καθώς με την είσοδό του στο ματς στο 90ο λεπτό έφτασε τις 234 συμμετοχές με τα «ασπρόμαυρα» και πέρασε στην κορυφή της σχετικής λίστας, αφήνοντας δεύτερο πλέον τον Νέτο Γκουερίνο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*