Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νίκη με Σάχοφ για την ΑΕΚ

Νίκη με Σάχοφ για την ΑΕΚ

Νίκη 1-0 με την υπογραφή του Σάχοφ για την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν της Λαμίας σε φιλική αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ, στο οποίο έγιναν λίγες φάσεις.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Ουκρανός μέσος στο 68ο λεπτό, έχοντας περάσει στον αγωνιστικό χώρο τέσσερα λεπτά νωρίτερα. Βασικοί αγωνίστηκαν Μισελέν, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, αλλά και ο Χατζισαφί. Στο αρχικό σχήμα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο Στάνκοβιτς ήταν στο τέρμα, Τζαβέλλας και Βράνιες το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι αυτό στα χαφ. Αλμπάνης και Γκαρσιά βρέθηκαν στα «φτερά» και ο Τάνκοβιτς πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Η ΑΕΚ απείλησε σχεδόν με το «καλημέρα», αλλά ο Σαράνοφ ήταν σε ετοιμότητα στην προσπάθεια του Λιβάι και στη συνέχεια δεν είχε τελική έως την ανάπαυλα, έχοντας ημιτελείς προσπάθειες. Μάλιστα, σε αντεπίθεση στο 24′ με τον Μανουσάκη που είχε διαγώνιο σουτ απείλησαν οι φιλοξενούμενοι.

Ο Γκαρσία δημιούργησε στο 33′, κλέβοντας την μπάλα στη σέντρα, αλλά ο Ανσαριφάρντ δεν ολοκλήρωσε με τελική την προσπάθειά του, αλλά το έκανε ο Ρόμανιτς προς το τέλος του πρώτου μέρους.

Η ΑΕΚ μπήκε ξανά δυνατά στο δεύτερο μέρος ανέβασε και είχε δύο καλές σε απόσταση τριών λεπτών. Έστω και αν η δεύτερη δεν ήταν σε κανονική ροή. Στο 50’ με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάνκοβιτς, την οποία έβγαλε ο Σαράνοφ, ενώ στο 53’ ο Γκαρσία έστρωσε για τον τον Αλμπάνη, αλλά αυτός δεν βρήκε στόχο από καλή θέση. O Μανουσάκης αστόχησε για τη Λαμία λίγο μετά.

Στο 68’ Σιμάνσκι και Ανσαριφάρντ συνεργάστηκαν όμορφα εναλλάσσοντας την μπάλα, με τον Ιρανό φορ να τροφοδοτεί τον Σάχοφ, ο οποίος νίκησε τον Σαράνοφ. Στη συνέχεια δεν συνέβη κάτι αξιοσημείωτο, καθώς έγιναν αλλαγές από τους προπονητές και χάλασε ο όποιος ρυθμός του αγώνα.

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Χατζισαφί (77′ Μιτάι), Τζαβέλλας (84′ Λάτσι), Βράνιες (84′ Μήτογλου), Μισελέν (77′ Σβάρνας), Λε Ταλέκ (64′ Σάκχοφ), Σιμάνσκι (87′ Ρουκουνάκης), Τάνκοβιτς (87′ Ραντόνια), Αλμπάνης, Λιβάι Γκαρσία (77′ Σαμπανάτζοβιτς), Ανσαριφάρντ

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Βύντρα, Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Γκέντσογλου, Τζανδάρης, Νούνιες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Μανουσάκης

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*