Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Νίκησε το Π.Φάληρο και ετοιμάζεται για Ευρώπη ο Ολυμπιακός

Νίκησε το Π.Φάληρο και ετοιμάζεται για Ευρώπη ο Ολυμπιακός

Τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, καθώς νίκησε εύκολα και το Παλαιό Φάληρο, με 22-8, για την 13η και τελευταία αγωνιστική και φεύγει για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Θοδωρή Βλάχου τερματίζουν 2οι με 36 βαθμούς και δεν θα παίξουν στην πρώτη φάση των πλέι οφ (όπως και ο πρώτος ΝΟ Βουλιαγμένης), αλλά θα περιμένουν τη δεύτερη. Στο μεταξύ, θα αναχωρήσουν αύριο Κυριακή (18/4) για την Όστια της Ιταλίας, όπου από τη Δευτέρα (19/4) θα αγωνιστούν στην τρίτη φάση των αγώνων των Ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη, το Π.Φάληρο στην πρώτη χρονιά του Δημήτρη Κραβαρίτη στον πάγκο έκανε φινάλε με 16 βαθμούς, ωστόσο περιμένει και τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής καθώς διεκδικεί θέση στην 8άδα της τελικής κατάταξης, κάτι που θα τον στείλει στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος. Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακός στο ματς ο Γενηδουνιάς με 6 γκολ.

Οκτάλεπτα: 5-1, 6-3, 6-1, 5-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 4, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 6, Αργυρόπουλος 4, Πρέκας, Δερβίσης 2, Κάκαρης 2, Μουρίκης 3, Καπότσης, Χρυσοσπάθης 1, Ίρβινγκ, Σύρμας, Γραμματικός, Μαθιόπουλος.

ΑΟΠ ΦΑΛΗΡΟΥ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Χούπερ 2, Παγουλάτος, Παπαδημητρίου, Ραμίρεζ 3, Δίπλαρος, Τσολακούδης 3, Αθυμαρίτης, Χαλυβόπουλος, Λιαπάκης, Σπηλιωτόπουλος, Γκαράνης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*