Home / Μπάσκετ / Euroleague / Νέο συμβόλαιο στον Ιτούδη από την ΤΣΣΚΑ

Νέο συμβόλαιο στον Ιτούδη από την ΤΣΣΚΑ

Ευτυχισμένος ο Βατούτιν

Aθήνα

Ακόμη πανηγυρίζουν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με κεντρικό πρόσωπο τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος οδήγησε τη ρωσική ομάδα στον 7ο ευρωπαϊκό τίτλο της, μετά από τον συγκλονιστικό τελικό με τη Φενερμπαχτσέ, του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που κρίθηκε στην παράταση (101-96).

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, αποκάλυψε πως έχει ήδη κάνει πρόταση ανανέωσης στον Ελληνα κόουτς:

«Ο Ιτούδης παραμένει. Θέλω να πω ότι πριν τον τελικό -και το τονίζω αυτό- είχα συνάντηση με τον ατζέντη του Ιτούδη και του πρότεινα επέκταση συμβολαίου. Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνει. Να ρωτήσετε τον ίδιο. Ο Ιτούδης κατάφερε να νικήσει τον δάσκαλό του σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Είναι ένας μοντέρνος προπονητής, με νέα φιλοσοφία, οι παίκτες τον αγαπούν και τον εμπιστεύονται», τόνισε ο κορυφαίος παράγοντας της ΤΣΣΚΑ.

«Συγχαρητήρια στον μικρό μου αδελφό» δήλωσε ο Ομπράντοβιτς

Αν και πικραμένος για την πρώτη ήττα του σε 9 τελικούς Euroleague, o Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αποκάλεσε «μικρό αδελφό μου» τον τεχνικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρη Ιτούδη. «Πρώτα θέλω να συγχαρώ την ΤΣΣΚΑ για τον 7ο τίτλο τους”, ήταν τα πρώτα λόγια του Σέρβου που συμπλήρωσε “Επίσης θέλω να δώσω τα εύσημα στον μικρό μου αδερφό, τον Δημήτρη Ιτούδη, για τον πρώτο τίτλο του. Επίσης συγχαρητήρια σε δύο μέλη του προπονητικού τιμ, τον Ανδρέα (Πιστιόλη) και τον Ντάριλ Μίντλετον που τον είχα παίκτη.

»Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο επιβλήθηκαν με την ποιότητα τους. Σκόραραν πολλούς εύκολους πόντους από συστήματα που δεν ήμασταν έτοιμοι. Είχαμε σχεδιάσει κάποια πραάγματα, αλλά πήραν πλεονέκτημα. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και είπαμε ότι θέλουμε να δείξουμε τον χαρακτήρα που έχουμε δείξει όλη τη σεζόν. Είμαι πολυ περήφανος. Παίξαμε πολύ καλά στη διοργάνωση, βρεθήκαμε κοντά στο να κερδίσουμε. Και ο Δημήτρης άξιζε να κερδίσει».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*