Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Μάρκο Μίσιτς

Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Μάρκο Μίσιτς

Μετά την τρομερή χρονιά στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Εθνικού, ο Μάρκο Μίσιτς τα βρήκε σε όλα με την ΑΕΚ και αναλαμβάνει νέος προπονητής στο ανδρικό τμήμα της «Ένωσης»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάρκο Μίσιτς, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου για τρία χρόνια. Ο Μάρκο Μίσιτς κατάγεται από την Σερβία, όμως ζει εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας.

Ως προπονητής ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Εθνικού Πειραιώς και από το 2018 έως το 2021 υπήρξε βοηθός προπονητή της ανδρικής ομάδας των «μπλε», στο πλευρό του Φάνη Κουντουδιού. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ανέλαβε πρώτος προπονητής της γυναικείας ομάδας Πόλο των Πειραιωτών, έως το Φεβρουάριο, θέτοντας τις βάσεις για την ομάδα που ένα μήνα μετά κατέκτησε το LEN Trophy».

O νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Μάρκο Μίσιτς, δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στη μεγάλη και ιστορική οικογένεια της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ χτίζει το όνομά της στο χώρο του πόλο, όμως όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλος Σύλλογος είναι. Μαζί με τη Διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας, έχουμε θέσει τους στόχους μας και θα διεκδικήσουμε να τους πετύχουμε. Δε θέλουμε να λέμε πολλά λόγια. Μόνο με τη δουλειά θα μπορέσουμε να πετύχουμε όσα θέλουμε».



Oι Διοικητικοί Υπεύθυνοι του τμήματος, Πάνος Μιχαλόπουλος και Γιώργος Κιρμίζογλου, δήλωσαν στο aek.gr: «Είμαστε χαρούμενοι για την έναρξη της 3ετούς συνεργασίας μας με τον Μάρκο Μίσιτς. Ο Μάρκο έχει τις ίδιες φιλοδοξίες με εμάς για την ΑΕΚ, που θα κερδίσει το σεβασμό και το θαυμασμό στο χώρο του γυναικείου πόλο τα επόμενα χρόνια με σκληρή δουλειά και υπομονή. Καλώς ήρθες coach»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*