Home / Ευρώπη / Νέες φήμες για Ντόρσεϊ από Σερβία: «Ο Ερυθρός Αστέρας τον θέλει και όχι η Παρτίζαν»

Νέες φήμες για Ντόρσεϊ από Σερβία: «Ο Ερυθρός Αστέρας τον θέλει και όχι η Παρτίζαν»

Μύλος με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στη Σερβία!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sportklub», ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού φέρεται να είναι ψηλά στη λίστα της Παρτίζαν. Ωστόσο, μερικές ώρες αργότερα το «telesport.rs» διέψευσε τη σχετική πληροφορία και επικαλούμενο δικές του πηγές αναφέρει πως ο διεθνής γκαρντ απασχολεί πολύ έντονα τον Ερυθρό Αστέρα!

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο νέο δημοσίευμα, οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου έχουν κάνει διερευνητική κρούση για να μάθουν το στάτους του 26χρονου εδώ και μερικές ημέρες. Από ‘κει και πέρα, στον Ερυθρό Αστέρα περιμένουν την απάντηση του Φακούντο Καμπάτσο και εφόσον ο Αργεντινός δεν αποδεχτεί την πρότασή τους, τότε θα κινηθούν δυναμικά για να υπογράψουν τον Ντόρσεϊ.

Στο μεταξύ, ο Ερυθρός Αστέρας έχει έναν σημαντικό «σύμμαχο» στην υπόθεση του Έλληνα γκαρντ, καθώς έχει τον ίδιο εκπρόσωπο με τους Μπεν Μπέντιλ, Λούκα Βιλντόσα και Λούκα Μίτροβιτς.

Φέτος το καλοκαίρι, ο Ντόρσεϊ υπέγραψε two-way συμβόλαιο με τους Μάβερικς και με τη θυγατρική τους ομάδα στην G League έχει κατά μέσο όρο 24,8 πόντους (49% στο τρίποντο), 5,2 ριμπάουντ, 2 ασίστ σε 12 αγώνες.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*