Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νέες κατηγορίες στα διαρκείας για παιδία και ΑΜΕΑ από τον Ατρόμητο

Νέες κατηγορίες στα διαρκείας για παιδία και ΑΜΕΑ από τον Ατρόμητο

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ατρομήτου για τη σεζόν 2021/22, με το πρωτάθλημα να κάνει σέντρα στις 21 Αυγούστου.

Στο πλαίσιο αυτό κι όπως είχε δεσμευθεί η ΠΑΕ Ατρόμητος, μετά τις οριστικές αποφάσεις της κυβέρνησης για τον τρόπο επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα, από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου προστίθενται δύο νέες κατηγορίες για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας.

Συγκεκριμένα, επιστρέφει η κατηγορία για τους μικρούς φίλους της ομάδας, τα παιδικά, και αυτή για τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες, σε τιμές σαφώς μειωμένες σε σχέση με τα κανονικά εισιτήρια.

Για ακόμα μία χρόνια, οι Περιστεριώτες αποδεικνύουν ότι είναι δίπλα στον φίλαθλο, με γνώμονα ένα γεμάτο γήπεδο, τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση.

Οι τιμές για τα παιδικά εισιτήρια:

Θύρα 2: 75€

Θύρα 4: 125€

Θύρα 7: 75€

Οι τιμές για την κατηγορία των ΑΜΕΑ:

Θύρα 2: 100€

Θύρα 4: 170€

Θύρα 7: 100€

* Σημείο πώλησης και εξυπηρέτησης θα είναι το γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (είσοδος από Atromitos store, Θύρα 2), τηλέφωνο επικοινωνίας 2105777706. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως και Παρασκευή 12:00 – 20:00 και Σάββατο 10:00-14:00. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε την αίτηση ανανέωσης-νέας εγγραφής από το επίσημο site μας www.atromitosfc.gr ή μπορείτε ακόμα πιο άμεσα να κάνετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ατρόμητος: Νέα διαρκείας για παιδιά και ΑΜΕΑ

Ατρόμητος: Νέα διαρκείας για παιδιά και ΑΜΕΑ

Ατρόμητος: Νέα διαρκείας για παιδιά και ΑΜΕΑ

Ατρόμητος: Νέα διαρκείας για παιδιά και ΑΜΕΑ

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*