Home / Άλλα Σπόρ / Νέα μεγάλη τιμή για την Τίνα Κρόττα, επιδιαιτήτρια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

Νέα μεγάλη τιμή για την Τίνα Κρόττα, επιδιαιτήτρια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

Η Τίνα Κρόττα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ είχε βρεθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν ως βοηθός επιδιαιτητή, αυτήν τη φορά η παγκόσμια ομοσπονδία την τοποθέτησε επικεφαλής και αναμφίβολα πρόκειται για πολύ σημαντική εξέλιξη που τιμά τη χώρα μας και το άθλημα.

Σημειωτέον ότι η Κρόττα θα βρεθεί μέσα σε λίγους μήνες σε τρεις ηπείρους για αγώνες. Βρέθηκε στις αρχές του μήνα ως επιδιαιτήτρια στο Παραπροολυμπιακό τουρνουά στο Λάτσκο, τον ερχόμενο Νοέμβριο θα είναι στις ΗΠΑ κι ενδιάμεσα, τον Αύγουστο, θα πάει στο Τόκιο για να εργαστεί ως Technical Delegate στο Παραολυμπιακό τουρνουά του αθλήματος.

Η πρώην αθλήτρια και νυν επιδιαιτήτρια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης διαθέτει αρκετούς τίτλους αυτήν τη στιγμή κι ασχολείται έντονα και με το κομμάτι των αθλητών με αναπηρία. Είναι Chair στην ITTF Para Table Tennis Committee, πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Βαλκανικής Ένωσης, International Referee Advance και Competition Manager for Para Competitions.

Δούλεψε αμέσως στις πρώτες διεθνείς διοργανώσεις μετά το τέλος της καραντίνας και οι πιο πρόσφατες συμμετοχές της ήταν:

Επιδιαιτήτρια στο World Paralympic Qualification 2021 στο Λάτσκο της Σλοβενίας.

Επιδιαιτήτρια στο διεθνές τουρνουά Hub 2021 στην Ντόχα του Κατάρ, που περιελάμβανε τέσσερα events (WTT Contender, WTT Star Contender, World Olympic Qualification και Asian Olympic Qualification).

Σε παγκόσμιο πρωτάθλημα είχε ξανά συμμετοχή το 2018 στο Χάλμσταντ της Σουηδίας (ομαδικό) και το 2015 στη Σουζού της Κίνας (ατομικά) σαν βοηθός επιδιαιτητή.

Με παρουσία σε Παγκόσμια Κύπελλα, τελικούς των επαγγελματικών τουρνουά (Grand Finals), World Tour (νυν Contender), European Games, Ευρωπαϊκά Top 16, αλλά και Para Events, World Para Championship και European Para Championship, η Κρόττα θεωρείται μια από τις πιο ενεργές επιδιαιτήτριες στην παγκόσμια και στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Δεν έχει αφήσει, όμως, τις διοργανώσεις της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. κι όποτε έχει χρόνο είναι εκεί για να βοηθήσει.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*