Home / Ποδόσφαιρο / Νέα «βόμβα» με Γιουβέντους και Ντάνι Άλβες;

Νέα «βόμβα» με Γιουβέντους και Ντάνι Άλβες;

«Τρελό» μεταγραφικό ντεμαράζ από τη Γιουβέντους, καθώς σύμφωνα με την καταλανική Sport οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση του Ντάνι Άλβες! Το διαψεύδει η Mundo Deportivo!

Της… μουρλής με τη Γιουβέντους και τους στόχους της για τη νέα χρονιά!

Αφότου το πρωί έγινε γνωστό πως οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι έτοιμοι να πυροδοτήσουν «βόμβα» με τηναπόκτηση του Χαβιέ Μασεράνο, το βράδυ της Τετάρτης ήταν η σειρά για νέο μεταγραφικό deal!

Όπως αποκάλυψε ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser, οι μπιανκονέρι τα έχουν βρει σε όλα με τον Βραζιλιάνο μπακ για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με τον παίκτη να αποχωρεί ως ελεύθερος -μετά από δική του επιθυμία και χρήση σχετικής οψιόν που διατηρεί- από την Μπαρτσελόνα!

Μάλιστα, η καταλανική Sport έβαλε ακόμα μεγαλύτερη «φωτιά», αναφέροντας πως η συμφωνία της Γιούβε με τον Ντάνι Άλβες είναι οριστική και πως τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξουν και οι απαραίτητες ανακοινώσεις για τη σπουδαία μεταγραφή!

inner

Λίγο αργότερα, βέβαια, η εξίσου καταλανική Mundo Deportivo έβαλε «φρένο» στην λαίλαπα πληροφοριών και φημολογιών. Κι αυτό διότι εκεί αναφέρεται πως στην Μπαρτσελόνα διαψεύδουν τα προηγούμενα ρεπορτάζ και πως ο Ντάνι Άλβες δεν αποχωρεί από την Βαρκελώνη…

Πάντως στην παρούσα φάση, μοιάζει πιο πιθανό το σενάριο ο 33χρονος άσος να μετακομίσει στο Τορίνο, αφού όσο περνάει η ώρα, όλο και περισσότερα δημοσιεύματα… τείνουν προς τα ‘κει!

inner

Πηγή:Sport-fm.gr

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*