Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Νέα ανακοίνωση Λαμίας: «Δεν θα δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του Παναθηναϊκού»

Νέα ανακοίνωση Λαμίας: «Δεν θα δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς του Παναθηναϊκού»

Πριν από λίγες μέρες, στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, ο Παναθηναϊκός ζήτησε τα εισιτήρια που αντιστοιχούν στο «πέταλο» των φιλοξενούμενων στο «Αθανάσιος Διάκος».

Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας της Φθιώτιδας αρνήθηκαν να ικανοποιήσουν το αίτημα των «πράσινων» και να δώσουν εισιτήρια για τις ανάγκες τους.

Μάλιστα, εξέδωσαν και νέα ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζουν αναφέρουν ότι θα «μπουν» μόνο τα εισιτήρια διαρκείας. Βέβαια κάτι τέτοιο είχε ειπωθεί και πριν το ματς με την ΑΕΚ, όμως τότε χιλιάδες οπαδοί της «Ένωσης» είδαν κανονικά το ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης (ΕΔΩ) της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 από τις 22/09/2022 και των σχετικών αποφάσεων που ελήφθησαν κατά τη Σύσκεψη των μέτρων τάξης για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 16/10 στις 19:30 στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος”, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι ΔΕΝ θα εκδοθούν εισιτήρια αγώνα και δικαίωμα εισόδου στον αγώνα θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Επίσης ΔΕΝ θα δοθούν εισιτήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Ως εκ τούτου, όσοι φίλαθλοι δεν έχουν ακόμη προμηθευτεί τα διαρκείας τους, η διάθεσή τους συνεχίζεται από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας αναπροσαρμόζονται ως εξής:

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 15,16,17 από 150€ στα 120€

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 3,4,5 από 280€ στα 250€

ΚΕΡΚΙΔΕΣ 1,2 (οικογενειακές) από 150€ στα 120€»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*