Home / Ποδόσφαιρο / Europa League / Μόνο νίκη για την ΑΕΚ

Μόνο νίκη για την ΑΕΚ

Ως «τελικό» αντιμετωπίζουν στην ΑΕΚ την αποψινή αναμέτρηση με την Μπράγκα για την 5η αγωνιστική του Europa League (19:55, CosmoteSport 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την «Ένωση», η οποία θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης μετά το κάζο με τη Ζόρια στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει καταστρώσει τα πλάνα του, έχοντας στο μυαλό και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Όλα δείχνουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, αλλά με ένα μέτρο για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική η ομάδα κόντρα στους Πορτογάλους.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσιντώντας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Χνιντ, Σβάρνα και Ινσούα. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γαλανόπουλος και Σιμόες, με τους Τάνκοβιτς και Μαχαίρα στα πλάγια. Ο Μάνταλος θα είναι ως «δεκάρι» και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ανσαριφάρντ.

Η Μπράγκα, από τη μεριά της, θα ξεκινήσει με τους Ματέους, Εσγάιο, Κάρμο, Βιάνα, Σεκέιρα, Κάστρο, Χόρτα, Μεδέιρος, Γκαλένο, Φρανσέγιο και Παουλίνιο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βούλγαρος Καμπάκοφ, με βοηθούς τους Μαργαρίτοφ, Βάλκοφ και τέταρτο τον Στάινοφ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*