Home / Άλλα Σπόρ / Μόνιμα στον ΠΑΟΚ η Μεντεσίδου

Μόνιμα στον ΠΑΟΚ η Μεντεσίδου

Μόνιμο στέλεχος της ομάδας χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ η Μαρία Μεντεσίδου. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τη διεθνή εξτρέμ για έκτη συνεχόμενη κι ένατη συνολικά σεζόν με την κυπελλούχο Ελλάδος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Μεντεσίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η διεθνής εξτρέμ του ΠΑΟΚ Mateco, συνεχίζει στον “δικέφαλο” για έκτη συνεχόμενη κι ένατη συνολικά χρονιά, έχοντας στο παλμαρέ της την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ Mateco, η Μαρία Μεντεσίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Αρχικά, να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον διοικητικό υπεύθυνο, Δημήτρη Χασεκίδη, αλλά και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα μία χρονιά λοιπόν σε γνώριμα μέρη με αρκετές αλλαγές στην ομάδα.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και τα κορίτσια, τα οποία αποχώρησαν από την ομάδα, και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία. Από κει και πέρα, εμείς θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να πετύχουμε, για άλλη μία χρονιά, τους στόχους του συλλόγου».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*